Milyen a tökéletes nő nektek?
"Férfi lélek női testben"
Azaz felcsatissal fog megbszni
Kösz srácok. Mondjuk attól függ, kinek milyen tévképzet van a fejében erről. De én spec közelebb állok a férfiakhoz belsőre, mint a nőkhöz. Mindkét nem fejével tudok gondolkodni, habár a nők "logikája" néha számomra is elég wtf és a srácok szexistának kikiáltott vicceivel, amit többnyire csak egymásnak mondogatnak is egyet tudok sok helyen érteni.
Ettől független ránézésre nem fogod látni rajtam, max néha a beállásaim és mozdulataim nem hivalkodóak és riszálósak, nem sminkelek és szoknyát se veszek fel. (igazából csak kényelmi okokból, annyira nincs ellenemre az a ruhadarab se)
Ja és nem az a típus vagyok, aki a férfiaknak csontig benyal - a gyökereket vagy kerülöm, vagy fel is rúgom őket. (az olyanokat pl, akik itt válaszoltak eddig) Illetve felcsatolhatóssal se bsznám meg a párom, elvégre a lyuk az nálam van, a bele illő meg nála, nincs szükség egyébre. Én már csak ilyen régimódi vagyok.
Viszont nem akarok ismerkedni, csupán felkúrta a kis agyam ez a sok idióta válasz, úgyhogy ne erőlködjön senki pm-mel, nem fogok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!