Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetek erős az emberek...

Lehetek erős az emberek szemében, ha nagyon alacsony,167 cm vagyok?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar a magasságom.Megszállottan edzek egyfolytában,hogy erős legyek.Előfordult már,hogy addig futottam,amíg össze nem estem,vagy az edzőteremből hazamenet meg kellett állnom,hogy összehányjam magam.Sokszor remeg az egész testem és alig bírok lábra állni egy nagyon kemény edzés után.Sérüléssel is végeztem az edzést,nem érdekelt,hogy mennyire fáj.

Sokan azt mondják,hogy a férfi 180cm alatt nem férfi,de én mindent meg akarok tenni,hogy erős legyek és messze erősebb legyek a sok magas embernél és én leszek az alfahím,megállíthatatlan leszek

2019. júl. 21. 18:35
1 2 3 4
 31/33 he84 ***** válasza:
Na ez is a baj, hogy tévesen azt hiszed, hogy üres szavakat mondtunk,... Már elmondtuk mi a baj. Ne így állj hozzá, ne negatívan, ne utáld az életedet és rágörcsölés nélkül próbálj lazábban élni, szép lassan barátkozni, ismerkedni másokkal. Persze ez attól is függ, hogy alapból mennyire igényled mások társaságát. Csak mert anno éretlen emberek bántottak, nem jelenti azt, hogy később is mindenki bántani fog. Ez egy buta általánosító, előre ítélő hozzáállás, már bocsi. Sokféle ember van, próbálj jó emberekkel barátkozni, ha igényled és ne feltételezz előre rosszat a másikról, ha ő maga még nem adott erre okot. Ha így teszel, azt fogják hinni, hogy nagyon pesszimista vagy és hogy nem szereted az embereket. Ez pedig pluszba taszító. Ha az ismerkedés, barátkozás során úgy látod, hogy kissé lenéző, nem túl elfogadó, akkor hanyagold. Ennyi, én mindent elmondtam már, amit tudtam, többé nem írok ide! Aztán hajrá!
2019. aug. 2. 15:19
 32/33 A kérdező kommentje:
Akkor ne írj többet ide,húzz is el innen.Nincs szükségem emberekre
2019. aug. 2. 15:25
 33/33 he84 ***** válasza:
Inkább örülnél a segítségnek, jesszusom,... A rossz modorod is taszító, ne is remélj így jobb sorsot magadnak, már bocsi! De ehhez túl vak vagy, na ennyi!
2019. aug. 10. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!