Lehetek erős az emberek szemében, ha nagyon alacsony,167 cm vagyok?
Eléggé zavar a magasságom.Megszállottan edzek egyfolytában,hogy erős legyek.Előfordult már,hogy addig futottam,amíg össze nem estem,vagy az edzőteremből hazamenet meg kellett állnom,hogy összehányjam magam.Sokszor remeg az egész testem és alig bírok lábra állni egy nagyon kemény edzés után.Sérüléssel is végeztem az edzést,nem érdekelt,hogy mennyire fáj.
Sokan azt mondják,hogy a férfi 180cm alatt nem férfi,de én mindent meg akarok tenni,hogy erős legyek és messze erősebb legyek a sok magas embernél és én leszek az alfahím,megállíthatatlan leszek
Nem értem ezt.
Ha valaki magas éd edz az menő.De aki alacsony az már nemis edzhet,mert ráfogják,hogy komplexusos?
"De aki alacsony az már nemis edzhet,mert ráfogják,hogy komplexusos?"
Dehogynem. De itt most rólad van szó. Márpedig neked minden mondatodból az jön le, hogy komplexusos vagy. Még ebből a mondatból is. Ez nem azt jelenti, hogy hagyd abba az edzést, de jobb ha tisztában vagy vele. Illene már megbékélned a magasságoddal.
Nem, de te az vagy.
Ez egy ritka szánalmas és röhejes hozzáállás:
"hogy erős legyek és messze erősebb legyek a sok magas embernél és én leszek az alfahím,megállíthatatlan leszek"
Nem akarom újra átélni azt,hogy mások bántalmaznak és lenéznek.Nem akarok gyenge maradni.Mindig én voltam a legkisebb és a leggyengébb.Elég ebből.
Muszáj erősnek lennem,ha meg akarom magam védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!