Lehetek erős az emberek szemében, ha nagyon alacsony,167 cm vagyok?
Eléggé zavar a magasságom.Megszállottan edzek egyfolytában,hogy erős legyek.Előfordult már,hogy addig futottam,amíg össze nem estem,vagy az edzőteremből hazamenet meg kellett állnom,hogy összehányjam magam.Sokszor remeg az egész testem és alig bírok lábra állni egy nagyon kemény edzés után.Sérüléssel is végeztem az edzést,nem érdekelt,hogy mennyire fáj.
Sokan azt mondják,hogy a férfi 180cm alatt nem férfi,de én mindent meg akarok tenni,hogy erős legyek és messze erősebb legyek a sok magas embernél és én leszek az alfahím,megállíthatatlan leszek
Mi nem jó?
Az hogy annyira túlzásba viszem,hogy az már önveszélyes?Nem terveztem amúgy sem hosszú életet
Egész életemben mindig vertek és kiközösítettek,addig amíg erőssé nem váltam.De én még erösebbé akarok válni.Egyedül vagyok,nincsenek barátaim,az edzés az egyetlen ami bármiféle örömérzetet képes kiváltani.
Ha alkoholista lennék az talán jobb lenne?Más az alkoholizmusba és a kábulatba menekül a kudarcos élete elől,én az edzésbe.Az egyetlen társam az életben a fizikai erő.Nekem legalább vannak céljaim.
Úgy se hallgatsz az itteni kommentekre, szóval csináld.
Csináld, aztán meséld el, mennyire csodás lett az életed.
He84.
Mondok egy paradoxon.
Egy butának nem tudod elmagyarázni, hogy buta.
Mert ha megértené, nem lenne buta.
😊
Azt mondd meg hogy hozzam rendbe az életem.
Ezekkel az üres szavakkal nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!