Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetek erős az emberek...

Lehetek erős az emberek szemében, ha nagyon alacsony,167 cm vagyok?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar a magasságom.Megszállottan edzek egyfolytában,hogy erős legyek.Előfordult már,hogy addig futottam,amíg össze nem estem,vagy az edzőteremből hazamenet meg kellett állnom,hogy összehányjam magam.Sokszor remeg az egész testem és alig bírok lábra állni egy nagyon kemény edzés után.Sérüléssel is végeztem az edzést,nem érdekelt,hogy mennyire fáj.

Sokan azt mondják,hogy a férfi 180cm alatt nem férfi,de én mindent meg akarok tenni,hogy erős legyek és messze erősebb legyek a sok magas embernél és én leszek az alfahím,megállíthatatlan leszek

2019. júl. 21. 18:35
1 2 3 4
 21/33 he84 ***** válasza:
Még mindig nem érted, hogy mi a baj ezzel és azon kívül kérdező. Leírtam mindent, eléggé sajnállak azért, hogy még azt se fogod fel, értelmileg nem vagy túl jó, így nem érted meg, hogy mi miért nem jó ebben,... Olvasd vissza figyelmesebben, amiket írtam és próbáld már végre megérteni az összes részét és hogy miért nem jó ez így!
2019. júl. 23. 22:31
 22/33 A kérdező kommentje:

Mi nem jó?

Az hogy annyira túlzásba viszem,hogy az már önveszélyes?Nem terveztem amúgy sem hosszú életet

Egész életemben mindig vertek és kiközösítettek,addig amíg erőssé nem váltam.De én még erösebbé akarok válni.Egyedül vagyok,nincsenek barátaim,az edzés az egyetlen ami bármiféle örömérzetet képes kiváltani.

Ha alkoholista lennék az talán jobb lenne?Más az alkoholizmusba és a kábulatba menekül a kudarcos élete elől,én az edzésbe.Az egyetlen társam az életben a fizikai erő.Nekem legalább vannak céljaim.

2019. júl. 23. 22:41
 23/33 anonim ***** válasza:

Úgy se hallgatsz az itteni kommentekre, szóval csináld.

Csináld, aztán meséld el, mennyire csodás lett az életed.

2019. júl. 23. 22:43
 24/33 he84 ***** válasza:
Igen, az önveszélyes, beképzelt hozzáállás a nem jó. Csak mert te ezt csinálod, nem jobb az alkoholizmusnál, nehogy azt hidd. Ugyanolyan rossz mindegyik. Csak mert anno bántottak, nem kéne ebbe beleőrülnöd, jesszusom, vedd már észre, hogy nem stimmel amit és főleg ahogyan művelsz,... Na meg érthetetlen, hogy mi a csudáért írtál ki erről kérdést, ha nem látod mások reaális, igaz, helyes hozzáállását ehhez az egészhez. Csak megerősítésért és elvakultságért kár kérdést kiírni. Csakis akkor érdemes kérdést kiírni, ha elfogadod rá a normális válaszokat, különben mintha meg se tetted volna. De ha ilyen ostoba és szűklátókörű vagy, akkor úgy kell neked, edd meg amit főztél! Bocsáss meg, amiért én és még páran csak jót akartunk neked! :-/
2019. júl. 25. 16:28
 25/33 anonim ***** válasza:

He84.

Mondok egy paradoxon.

Egy butának nem tudod elmagyarázni, hogy buta.

Mert ha megértené, nem lenne buta.

😊

2019. júl. 25. 18:46
 26/33 A kérdező kommentje:
Szar az életem.Azt kéne ahhoz rendbe hozni
2019. júl. 25. 19:09
 27/33 he84 ***** válasza:
Attól hogy itt nyafogsz kérdező és senkire nem hallgatsz, nem lesz jobb. Na de mindegy, hagylak inkább, reménytelen eset vagy, így hát nem csoda, hogy rossz neked, főleg ha még rosszul is csinálod, rá is görcsölsz,... Ém feladtam veled, mindent megpróbáltam.
2019. júl. 26. 20:09
 28/33 he84 ***** válasza:
És oké 25-ös válaszoló, de én azért megpróbáltam, amit csak lehetett jó szándékkal.
2019. júl. 26. 20:10
 29/33 A kérdező kommentje:

Azt mondd meg hogy hozzam rendbe az életem.

Ezekkel az üres szavakkal nem tudok mit kezdeni.

2019. aug. 1. 14:05
 30/33 A kérdező kommentje:
nincs egy barátom sem,senki nincs akivel egyáltalán beszélni tudnék.Utálom az egész életem.
2019. aug. 1. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!