Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki tud segíteni hogy magabizto...

Ki tud segíteni hogy magabiztosabb legyek?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy semmi önbizalmam nincs valahogy szeretnék változtatni rajt, mert így nem fogom vinni semmire, 25 éves vagyok, de már egy csomó időt elvesztegettem. Nehezen barátkozom, távolságtartó vagyok az emberekkel, annak ellenére, hogy nem akarok ilyen lenni. Jó példa rá, hogy például egy fesztiválon is van aki önfeledten tud szórakozni, táncol, beszélget ismeretlenekkel, szeretnék én is ilyen lenni. Lehet ezen segíteni vagy ilyen maradok örökre? :(
2019. júl. 21. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Lehet! Önismeret, könyvek olvasása. Én is ilyen voltam de ez mind az önbizalomhiány/énbecslés/önbecslés hiányából fakad. Tudok neked ajánlani pár könyvet kezdésnek, de ezt az utat magad kell megtenned és rájönnöd az okokra. Segíteni segíthet egy másik ember vagy pszichológus de az igazi mélyen gyökerezett válaszokat/problémákat csak te tudod megoldani. :) 22/F
2019. júl. 21. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
A bizalom nem egyszerű...
2019. júl. 21. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Az onismeret fejlesztese jo otlet, mellette pedig lepj ki a komfortzonadbol. :) pl.: Kezdj el online beszelgetni, utana mar eloben is konnyebben jonnek a temak. Sok sikert :)

Elso, a konyvek engem is erdekelnek! Ha elkuldod a cimeket megkoszonom 😊

2019. júl. 21. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Csak TE tudsz magadon segíteni. Én személyes tapasztalatomból kifolyólag a sportot tudnám ajánlani. Jót tesz a testnek és a léleknek. Én is hasonló személyiség VOLTAM, mint te. Jelentősen javult a fizikumom és lelkileg is kiegyensúlyozottabbá váltam a sport miatt. Ebből kifolyólag határozottabbá, magabiztosabbá váltam, emiatt a kisugárzásom is jobb lett. Mindez hozzájárult az életminőségem javulásához, szerintem neked is jót tenne.
2019. júl. 21. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vesztegettél el egy csomó időt! Sokan azt hiszik, hogy az élet megáll 30 éves korban, pedig azután kezdődik. Én 30 fölött nyíltam ki. Dolgozz, tanulj, utazz, olvass könyveket, ismerkedj emberekkel és egyre jobban fogsz haladni.
2019. júl. 21. 12:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért eléggé szegényes a kapcsolati tőkém, barátom sincs túl sok és barátnőm sem volt még. 30 évesen már szóba sem állnak velem a fiatalabb lányok. Erre gondoltam ezalatt. Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2019. júl. 21. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Azert ez nem igaz :D

Baratnom 23 eves, a pasija 34

En 22 vagyok es a kiszemeltem 31.. :)

Nincs lehetetlen csak tehetetlen ;) ugyhogy hajra! :)

2019. júl. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!