Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek magabiztosabb,...

Hogyan legyek magabiztosabb, határozottabb?

Figyelt kérdés

Már 30 eves vagyok, mégis ha megyek valahová, mindig izgulok... Egy szimpla ügyintézés során is... Nevetséges. Igényelnem kell egy új lakcímkártyát, hasonlók, és gyomorgörcsön van a hivatalba menet. Mi a fene bajom van?

Most pl egy ügyvédet kellene felhívnom, egyszerűen csak kérdezni szeretnék valamit. Mégis hetek óta ezen rágódok. Ez szánalmas. XD

2019. jún. 25. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugorj bele ezekbe a helyzetekbe. Én nemrég kezdtem el dogozni, ahol már az első napokban iszonyat sok emberrel kellett beszélnem, ügyintéznem, akár személyesen/telefonon, én is izgultam minden hívás előtt, de belejön az ember. Minél több ilyen helyzetbe menj bele, és amúgy is mi van ha bénázol vagy nem tudsz valamit?! Van ilyen, nekem tegnap a piros lámpás tb dolgom is intézni kellett , mert elkevertek valamit. A sorszámnál se jó kategóriát választottam, de végül eligazítottak, szóval meglett a papír a MÁK-ban, amivel mehettem tovább. El kell engedni ezeket a dolgokat, hogy ha nem csinálsz valamit tökéletesen, na akkor vajon mit gondolhatnak róla mások...

Az ügyvéden meg ne gondolkozz, hanem vedd a kezedbe a telefont, ahogy most ez olvasod és tárcsázd gondolkodás nélkül. Aztán jön minden magától.

2019. jún. 26. 08:48
 2/2 anonim ***** válasza:
*rólad
2019. jún. 26. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!