Hogyan legyek magabiztosabb, határozottabb?
Már 30 eves vagyok, mégis ha megyek valahová, mindig izgulok... Egy szimpla ügyintézés során is... Nevetséges. Igényelnem kell egy új lakcímkártyát, hasonlók, és gyomorgörcsön van a hivatalba menet. Mi a fene bajom van?
Most pl egy ügyvédet kellene felhívnom, egyszerűen csak kérdezni szeretnék valamit. Mégis hetek óta ezen rágódok. Ez szánalmas. XD
Ugorj bele ezekbe a helyzetekbe. Én nemrég kezdtem el dogozni, ahol már az első napokban iszonyat sok emberrel kellett beszélnem, ügyintéznem, akár személyesen/telefonon, én is izgultam minden hívás előtt, de belejön az ember. Minél több ilyen helyzetbe menj bele, és amúgy is mi van ha bénázol vagy nem tudsz valamit?! Van ilyen, nekem tegnap a piros lámpás tb dolgom is intézni kellett , mert elkevertek valamit. A sorszámnál se jó kategóriát választottam, de végül eligazítottak, szóval meglett a papír a MÁK-ban, amivel mehettem tovább. El kell engedni ezeket a dolgokat, hogy ha nem csinálsz valamit tökéletesen, na akkor vajon mit gondolhatnak róla mások...
Az ügyvéden meg ne gondolkozz, hanem vedd a kezedbe a telefont, ahogy most ez olvasod és tárcsázd gondolkodás nélkül. Aztán jön minden magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!