Mit csináljak hogy magabiztosabb legyek?
16/L vagyok, és júliustól a McDonald's-ban fogok dolgozni (diákmunka). Kicsit túlsúlyos vagyok (ebből adódóan félénk, és csendes), de úgy döntöttem hogy a nyáron "beugrok a mélyvízbe", és kipróbálom magam új helyzetekben. A baj csak az, hogy ott nem lehetek ilyen, mert egyrészt kicsit halkan is beszélek, másrészt biztos lesznek problémás vendégek (nagyon rosszul kezelem a konfliktushelyzeteket). Hogy készüljek fel a mekis munkára hogy ne legyek ilyen nyuszi?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Gondolom előtte tartanak majd valami képzést, ahol felkészítenek ezekre a helyzetekre.
Egy biztos, a halk beszédből lesz leghamarabb gond, ott érthetően, határozottan kell beszélni. Szerintem belejössz majd. Legyél nyitott, mosolygós, és amint visszamosolyognak rád, bele fogsz lendülni hamar.
A kicsi túlsúly nem ad okot erre. A lányok bármibe bele tudnak kötni. Ha csinos lennél, abba, ha sportos lennél, akkor abba és még sorolhatnám. Fiúk szempontjából pedig legalább annyira előny ez a testalkat, mint a vékony. Szóval ha ebből ered a dolog, akkor remélem segítettem. :)
Egyébként pont ez segít önbizalmat adni. Az új helyzetek! Ha negatív kimenetelű, még akkor is, mert bele mertél kezdeni. Ha pozitív, akkor meg főleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!