Hogyan legyek magabiztosabb?
Visszahúzódó,gátlásos, szerény, alacsony önbizalommal rendelkező ember vagyok. Magammal szemben nagyon kritikus vagyok, de másokkal sokkal elfogadhatóbb. Hogyan tudnék értékes, felszabadult ember lenni?
Erőre is köszönöm a segítséget! :)
ha már azon a site-on jársz, nézd meg ezt is:
https://www.youtube.com/watch?v=F87pGPKCbgw
Plsuz van egy olyan könyv, hogy Sziklaszilárd önbecsülés, iletve még javaslom a Határaink, a Verbális önvédeleme, és az Asszertivitás c önfejlesztő könyveket.
Kezdj el foglalkozni magaddal ilyen szempontok szerint és szép lassan fejlődni fog az önbizalmad.
Én a béka segge alól indítottam, és mára teljesen elégedett vagyok. Oké, nem vagyok a vastag a bőr a képemen típusú ember, de kiállok magamért, éértékesnek érzem magam, és ez sokkal felszabadultabbá tesz.
Én a könyvek mellett még jártam pszichológushoz is, h kicsot gyorsítsak a folyamaton, ez csak még hatékonyabbá tette :)
Úgy legyél magabiztos, hogy :
1) moss fogad, ne legyen kripta szagú a szád
2) ne suttogj, ne nyávogj, legyen érces hangod
3) ne járj "beszarós" farmer gatyába, aminek az üllepe a térdedig ér
4) légy udvarias és előzékeny
5) folytathatnám még órákig a felsorolást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!