Miért ilyen bunkók az alkalmazottak?
Figyelt kérdés
Egy boltban vásároltam és nagyobb bankjeggyel fizettem amit borítékból vettem ki.Utána átszámoltam és kevesebb pénz volt így visszamentem megkérdezni nem adtam-e véletlenül két bankjegyet vagy van-e kamerájuk ami ellenőrzi nem.Azt mondta az egyik nő átszámolja a kasszát,meg is tette azt mondta az rendben van.Mondta a másiknak az időpontot meg,hogy keresse elő a kamerán. Álltam ott egy ideig a másik nő is volt,hogy visszajött de nem szólt semmit csak megvetően nézett rám,elment.Utána kimentem hagytam az egészet.Nem voltak együttműködőek,nem kérdeztem szemtelenül csak gondoltam hátha ott történt,mivel a munkahelyemen még eggyel több bankjegy volt és nem vette el senki,máshol nem is voltam azon a bolton kívül.Vagy ott történt kirántottam a munkahelyemen ott senki nem bántotta mert egész idő alatt nálam volt.2019. júl. 16. 20:54
2/7 anonim válasza:
Az első határozottan segítőkész volt, hiszen átszámolta a kasszát, és kérte a kollégáját, hogy ellenőrizze a kamerát. Annak ellenére, hogy a pénztártól való távozás után... Ismered a játékszabályokat, nem? Ahelyett, hogy szó nélkül távozol, inkább megkérdezhetted volna, mikor számíthatsz az ellenőrzésre. Amúgy nem hiszem, hogy így vesztetted volna el a pénzt, a pénztáros valószínűleg észrevette volna, ha többet adsz.
4/7 anonim válasza:
pont hogy segítőkészek voltak, 10-ból 9 eladó nem nézegette volna a kamerát valami szórakozott manus miatt.
5/7 anonim válasza:
a kamerát nem lehet csak úgy visszanézni. troll
6/7 anonim válasza:
Az ötős jól mondja. A tulajdonos hatósági engedéllyel nézheti újra
Szar kamu
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet nem tényleg nem ott történt...a munkahelyemen a pénz egész idő alatt nálam volt,átöltözésnél raktam a táskámba és kikellett mennem a toalettre és megkérdeztem az egyik kolléganőt,hogy ott lesz-e hogy ne vigyem magammal a dolgaimat.Vele egy helységből származunk de vannak kétszínű megnyilvánulásai ami hiányzik az az útiköltség ára akár el is vehette azért,hogy azt gondoljam a főnök nem fizette ki az utat mivel új vagyok.Ez utólag ugrott be.Mikor megkaptam a pénzt megvolt a teljes összeg,átszámoltam.
2019. júl. 16. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!