Egyes személyek mire fel nagyképűek, flegmák, lekezelőek, bunkók?
Általánosságban: mikor beszélsz valakinek nem néz rád, előveszi a telefonját, mondasz valamit nem válaszol, köszönésnél csak kezet fog, hátat fordítva motyog valamit.
Értem én ezeket a következő személyekre: orvos, autószerelő, gyári munkás, bolti eladó, kertész.
Félre értés elkerülése végett, ezek a szakmabeliek a környezetemben vannak, és nem azt akarom mondani, hogy mindenki ilyen személyiségű.
Én se találkoztam még az általad felsorolt foglalkozású emberek közül ilyennel.
Egyébként a nagyképűség egy tulajdonság, nem foglalkozás függvénye. Akkor pl. a flegma kiscsajokat hova sorolnád, akik még középsulisak?
Sok oka lehet, de miért nem kérdezel rá, hogy miért viselkednek veled így? Mi honnan tudhatnánk ezt?
Mert sajnos nem tehetem meg hogy nem állok szóba a háziorvosommal, a szerelővel, a gyári munkás szomszéddal, az egyetlen kisbolt eladójával a környéken és a kertészünkkel, aki rendbe vágja havonta a kertet.
Az említett tízen éves kislányokkal megtehetem hogy nem állok szóba, ha nem akarok. Csak az alapvető intelligenciát hiányolom ezekből az emberekből...csak tudnám hogy mire fel ez a viselkedésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!