Mi vezethet rá valakit, hogy az egész ellenkező nemet megutálja?
Na és ezért is utálom a nemem.
A véres szájú feminácik miatt.
Pont olyan szánalmasak mint az incelek.
De nyugi srácok, azért nem mindenki ilyen. Több jó lelkű és őszinte férfit láttam, mint nőt.(a nők sokkal hajlamosabbak kétszínűnek lenni, eleget láttam tőlük) Igaz nem a kocsmában, és nem is a 8 általánossal dolgozók körében találtam értelmes embereket.
A közvetlen kollégám is remek példa arra, hogy egy férfi igenis tud szeretni és nem érdekli közben más nőnemű lény. (és ennek mélységesen örülök, mert legalább nem féltékeny a felesége és mégis remek kollegális-haveri viszonyt tudunk fenntartani, ami a munkának is kedvező)
"Mer a férfiak érzelmetlen,hűtlen,vadállatok,és nem becsülik meg a normális lányokat!!!24N"
Én megbecsülnélek és szeretnélek, ahogy bármelyik nőt, mégsem volt még soha barátnőm. Ezt mivel magyarázod? Azt mondod a férfiak hűtlen vadállatok. Én nem vagyok az, de kérdem én, velem összejönnél? Milyen érdekes, hogy a rendes férfiakkal nem akarsz összejönni, véletlenül mindig csak olyannal, aki aztán megcsal. Milyen véletlen. De nem haragszom rád, még akkor sem, ha a következő pasid nem én leszek, hanem majd valaki, aki szintén megcsal téged. Nincs semmi gond, neked van egy megérzésed, te arra hallgatsz. Gondolom van olyan barátnőd, aki már férjnél van. Vagy olyan, aki élettársi kapcsolatban van, de nem csalják meg egymást. Milyen véletlen, hogy téged pont megcsalt az összes pasid. Talán lehet, hogy az a női megérzés nem mindig jön be? Vagy lehet, hogy a megérzésed nem is azt mondja neked, hogy kit válassz, hanem azt, hogy kit ne? Ez esetben az összes megbízható férfit olyannak tartod akivel semmi esetre sem létesítesz kapcsolatot. Nem baj. Te undorodsz attól, aki rendes, cserébe meg leszel csalva. Te választod magad mellé a társad. Olyat kapsz, amilyet választasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!