Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az előnytelen külsejű férfiak...

Az előnytelen külsejű férfiak miért veszik sértésnek ha egy csinos es fitt no magahoz hasonlo part keres?

Figyelt kérdés
Elonytelen alatt most az elhizott,kopaszodo,onmagara nem ado ferfira gondolok. Ha a lany sokat tesz azert hogy o jol nezzen ki,teszem azt,dietazik,sportol,ad magara,akkor miert ne tehetne meg hogy hasonlo kaliberu ferfit valasszon? Miert hőbörögnek ezen a fent emlitett ferfiak,mikor nekik bezzeg nem lenne eleg a hozzajuk hasonlo “allapotban” levo nok?
2019. júl. 15. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

"csak magànak köszönheti,hogy dagadt senki màsnak csakis sajàt magànak"

Aha. És/vagy a genetikai örökségének. Azért ennyire nem kellene lekezelőnek lenni.

2019. júl. 15. 20:46
 12/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
63%

Ez a "genetikai örökség" egy ökörség. Én is hízékony vagyok, ezért le kellett mondanom többek között: arról a heti 2 sörről is a haverokkal, a cukros üdítőkről, a szénhidráttal teli ételekről, a fehér kenyérről, a péksütikről, satöbbi. Cserébe kaptam egy kockás hasat, mert nekem így a kényelmes.

Most akkor ennyi erővel az összes versenyző testépítőnek ilyen a genetikája és kész, zárjuk is be az összes konditermet? Tévedésben élsz, rengeteg munka, kitartás, lemondás kell, de BÁRKI elérheti a normális, egészséges testsúlyt, alakot.

2019. júl. 15. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
27%

nekem nagyobb darab ismerőseim mondták, hogy bezzeg nekem nincsenek ilyen gondjaim, mint nekik.

De lennének, csak én nem eszem meg azt a kenyeret!!

Én már rég 150 kiló lennék, ha megennék mindent, amihez kedvem szottyan. És ez egy életmód, már gyerekként elkezdtem. Ha stresszes időszakom van, és elcsábulok, bizony meglesz a zsírpárna pillanatok alatt mindenhol.

2019. júl. 15. 21:37
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

"Ez a "genetikai örökség" egy ökörség."

Vagy pl. valami pajzsmirigybetegség, ami neked nincs. Örülj neki.

2019. júl. 15. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
28%

Kamu a genetika.

Ezzel takaròznak a lusta emberek akik nem tudtak lemondani az èdessègről meg egyèbb baromsàgokròl.

Pajzsmirigy az is max csökkenti az anyagcserèt de nem fog a levegőből hàjat kèpezni.

Hàj a szenhidràtbòl lesz mivel a többletet a màj zsìrrà alakìtja.

Semmi köze a pjzsmirigyhez.

De kèrek egy ètrendet ès segìtek.

2019. júl. 15. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
14%

nálunk a család nagy része pajzsmirigybeteg.

Aki egész nap zabál, nem sportol, az el van hízva.

én sportolok, odafigyelek, és csak kisebb zsírpárnáim vannak.

ÉRDEKES!!!

2019. júl. 16. 06:17
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

Ez szimplán tudatlanság és lustaság egybekötve.

Pl."Ha én elfogadom magam,akkor fogadjon el a nő is.Nekik úgysem számít annyit a külső"

2019. júl. 17. 08:24
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
16os vagyok.látom le lettem jól pontozva,pedig ez az igazság:D gondolom,a lustáknak nem tetszik
2019. júl. 17. 18:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Nyugi 16-os engem is.

Betrafáltam az elhìzott,pajzsmirigyes kamukifogàsos embereknél.

Érdekes étrendet egyik sem kért még tőlem,pedig ingyen felajánlottam,persze mert nem mernek szembesülni a saját lustaságukkal meg lebuknának és a magyar nem tud felelősséget vállalni.

2019. júl. 17. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!