Egy jótékonykodó bűnözőnek milyen lehet a megítélése?
Franc aki megeszi, az a helyzet, hogy én valamiért bírom a bűnözőket. Ennek mondjuk az is az oka, hogy én sosem értek egyet a közvéleménnyel.
És azt gondolom, hogy a drog, az alkohol stb nem jó, de valahogy a passzív tiltakozások egyik formája, valamiért az életben. De ez mindegy. Kb minden árt nekünk egészségileg amit a piacon gyártanak nekünk, az italoktól, ételektől a samponokig meg gyógyszerekig, szerintem nem kell a drogig elmenni, és nem az a végső határ.
Azonkívül tetszik a bűnözők bizonyos életmódja. Hogy lényegében elutasítják a meghajlást, olyan törvényeknek amik meggyalázzák, megtörik a népet. És még azok a tisztességes emberek akik betartják azokat, és hagyják, hogy mások hajléktalanok, szegények, utcagyerekek, megkeseredettek legyenek, és még ők ítélkeznek. Valahogy a bűnözés egyik lényege, hogy ne más mondja meg, különösen ne az úgynevezett "becsületes" emberek, hogy mi a jó és mi nem. A maga morbid, kemény módján, de ez. És ne az állam uralkodjon az ipar, annak nagy bevételei fölött. Az államtól ami képviseli az álszentséget erőszakkal elvenni a befolyást az államtól. Ezért van az, hogy kevés (modern vagy amerikai) maffiózót lehet mutatni, aki nem tett valami jót is életében. (Azért nem mindegyikre vonatkozik, az szicíliai és az ukrán, meg a kínai, azok elég durva maffiák, ott nem a drog a fő árucikk ha szabad így mondanom. És nincs köze ahhoz ahogy indult az amcsi maffia tündöklése, a szesztilalom idején. Akkor indult csak igazán.) Úgyhogy drog vagy nem drog, jótékony vagy nem, szerény nézetem szerint ez összetett téma. A kérdés eleve azt feltételezi, hogy az illető rossz aki időnként jót tesz. Van az úgy, hogy ez ennek a fordítottja.
Ajjaj, most mit kapok... Most védtem meg a szervezett bűnözést. De ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!