Egy ember megítélése ilyen alapján helyénvaló?
Adott egy magát tanult és okos embernek valló személy, aki már nem fiatal, középkorú. A jelleme említésre sem méltó.
Egy asztalnál ülve azt lehet látni rajta hogy a keze remeg és evés, beszélgetés közben keze lába jár. Nem tud nyugodtan ülni. Elmondta hogy gyógyszereket szed amit pszichiáter írhat fel, szóval ő egy mentális problémákkal küzdő valaki.
Már eleve ismeretlen számomra az olyan, hogy nyugtató és egyéb agytompító szerek, nem tudom milyenné teszi a használóját, de annyit tudok hogy ilyen ember társaságában nem szeretnék többet lenni.
Jogosan gondolom, hogy ilyen esetben tartani kell a 3 lépés távolságot az ilyentől?
Ez a te véleményed róla. Másé ás lehet. Az életünkben vannak számunkra szimpatikus és kevésbé szimpatikus (utálatos) emberek. Ez utóbbiakat kerüljük, ne szívesen vagyunk velük nem keressük, sőt kerüljük a társaságukat.
Ő ilyen. Ezekért nem megvetendő. Tény, hogy alighanem indulatosak, tapintatlanok stb. tudnak lenni, de ezt tudomásul kell venni. A mi hozzáállásunkat pedig fentebb ecseteltem.
#2, köszi a hozzászólást! Valóban nem szimpatikus számomra az ember és a többi tapasztalatot le se írom róla, csak annyit hogy jobb elkerülni őt.
Az alkohollal sem áll rossz viszonyban, ezért elképzelhető hogy agresszív.
Jogos, HA te sem lepődsz meg, ha esetleg hasonló helyzetbe kerülsz és mindenki elfordul tőled.
Ismerek olyat, aki járt pszichológushoz, aztán pszichiáterhez és gyógyszereket is szedett. A viselkedésén ez nem látszott. A legértelmesebb nő, akit valaha láttam.
Mellette pedig ismerek rengeteg olyan embert, akire még egy fűszálat sem bíznék, pedig elvileg épelméjű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!