Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden szülőtől elvárható...

Minden szülőtől elvárható lenne hogy elindítsa a gyerekét az életben?

Figyelt kérdés
Pár millió kezdőtőkével.

2019. júl. 10. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen.

Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenkinek van rá lehetősége, vagy egészen egyszerűen nem érdekli, nem akarja... ezekre azt tudom mondani, hogy nem kötelező gyereket vállalni.

Sose fogom megérteni azokat, akik a világra tojják a kölyküket, majd tesznek rá magasról, majd lesz vele valami, majd megoldja. (Kedvenceim, akik 18 évesen kihajítják a gyereket, mer' má' felnőtt, akkor legyen önálló... wtf) Nekem nem lenne p0fám így gyereket vállalni, csak akkor, ha úgy érzem, hogy készen állok megfelelően támogatni is őt. Annak semmi értelme, hogy csak céltalanul "yolo" jeligére szaporodjunk, mint az állatok. Szülni bárki tud*, csak utána is felelősséget kellene vállalni azért a csemetéért.

(*: értelemszerűen nem konkrétan bárki, itt úgy értettem, hogy nem igényel sok észt meg tehetséget)

2019. júl. 11. 08:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Mind pénz ügyileg, és érzelmileg fel kell készíteni a gyereket az életre. Nekem is van 16 évesen olyan haverom, akik hárman testvérek egy putris omladozó házban és amellett hogy semmi pénzük nincs és minimál bért keresnek a szülei még rendkívül primitívek is lettek a gyerekek, hiába haverom akkor is az. Szánalmas hogy a szülei így vállaltak gyereket, legalább normális ház meg nevelés kéne nekik de azt soha nem fogják megkapni, ilyenekről ábrándozik a gyerek hogy ő majd 20 évesen kawasaki ninját fog venni meg mittudomén. Hát meg se kérdeztem hogy miből fog rá telni ha most kajára is alig van? Na ja szóval legalább egy normális lakásuk legyen, ha tudnak venni egyet a gyereknek 18 éves korára az a legjobb. Elő kell készíteni a további életét.
2019. júl. 12. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!