Verekedésnél miért főként hasra és herére céloznak?
Figyelt kérdés
Párszor már vertek meg különböző okok miatt, elhagyott helyre vittek és ott estek nekem. Az ütéseket és rúgásokat legtöbbször hasba vagy herébe kaptam.
Verekedéseknél miért főként ezekre a helyekre céloznak?
2019. júl. 9. 08:28
11/15 anonim válasza:
Hered veralafutasos? Nezesd meg dokinal, mert kulonben steril leszel...
12/15 A kérdező kommentje:
nem kellett, elmúlt....nah lehet nem pont véraláfutás volt, de ilyen lilás. nem lett belőle baj, már több mint 1 éve volt...
amúgy azért nem ütöttem vissza, mert hárman voltak, ahogy az egyik lefogott már kaptam is az ütéseket-rúgásokat, a végére meg teljesen elgyengültem a fájdalomtól.
2019. júl. 9. 21:23
13/15 anonim válasza:
Mivel azok érzékeny pontok (gondoltam én is válaszolok, mert ki lett emelve a kérdés)
14/15 anonim válasza:
Nők előszeretettel támadják talppal, sarokkal, lábfejjel, térddel az utóbbi testrészt, mert nem puha testrész, így majdhogynem védtelen.
15/15 anonim válasza:
A nők inkább hajat tépnek,csapkodnak és karmolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!