Utcai verekedésnél miért van az, hogy ha muszáj mindig arra gondolok mi van ha én kapok?
Figyelt kérdés
Merek ütni és tudok verekedni de ezen kattog az agyam mi van ha engem p*csáznak el? Higy tudnám ezt a gondolatot kitörölni?2019. márc. 18. 21:17
1/10 anonim válasza:
Onbizalmat kell fejleszteni, ez legalabb olyan fontos mint az utokepesseg. Hiaba vagy fizikai elonyben ha megszeppensz egy utestol es elpics*znak.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hogyan tudnám az önbizalmam fejleszteni?
2019. márc. 18. 23:31
3/10 anonim válasza:
Honnan veszed hogy tudsz verekedni ? XD
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék negatív “XD”zős kérdésre válaszolni
2019. márc. 20. 19:43
5/10 anonim válasza:
Ja mert csak azt hiszed. Egy boxoló vagy egyéb küzdősportoló tud verekedni, nem te.
6/10 A kérdező kommentje:
Szájkárátésokat bírom amilyen te is vagy 😆🤘🏽
2019. márc. 20. 22:02
7/10 anonim válasza:
Hát pont hogy te vagy hogy eltalálod hogy ilyen meg olyan bunyós vagy aztán meg egy egyenest nem tudsz ütni :D
8/10 A kérdező kommentje:
Igazad van , 😆👍🏻
2019. márc. 20. 22:40
9/10 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális emberi reakció, örülj neki, hogy van ilyen benned. Ösztönnek hívják, ha nem lenne, mindegyik balhéba belemennél gond nélkül, az ellenség felmérése nélkül. Ami miatt mondjuk lehet ott hagyod a fogad.
10/10 anonim válasza:
A bunkó csávónak ment a jelentés és a piros. :)
Egyébként ez teljesen természetes, de ahelyett hogy ezen aggódnál tereld el a gondolataidat és koncentrálj a bunyóra. Ne gondolj bele mi lesz ha elvernek. Mert ha kikapsz mi lesz? Úgyse ismernek. Ha igen akkor meg kihívod később egy visszavágóra.
Nem tudom jársz-e küzdősportra, de ha nem akkor szerintem kezdd el. Akkor már biztos nem leszel olyan bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!