Lányok: Ti miért bámuljátok meg a fiúkat/férfiakat a buszon egészen hazáig?
Figyelt kérdés
Mik az okok?? Miért nézitek meg?
Troll válaszokat nem kérek, ez nem az a kérdés.
Köszi!
19F
2019. júl. 4. 19:23
2/9 anonim válasza:
Nem bámuljuk meg őket, bármennyire is szeretnék.
3/9 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt, hogy ki nem szokta. A kérdés azoknak szólt aki megnézi.
2019. júl. 4. 19:30
4/9 anonim válasza:
Bejön/ nem jön be/ kajás az arca/ valami fura van rajta/ ismerős/ csak úgy bámulok/ rámnézett, ezért muszáj visszanéznem/ valami olyan cucca van, ami olyan dolgot fejez ki, amit én is szeretek (bandás póló). Vagy csak úgy
5/9 anonim válasza:
gondolom nézett téged egy lány és azt a választ várod hogy bejöttél neki. sajnálom de ez egyáltalán nem biztos, nem fogom jóindulatból növelgetni a kis egódat :)
6/9 anonim válasza:
Nem azokhoz szólt, hanem mindenkihez szólt. Ugyanis itt mindenki válaszolhat, nem csak azok, akiket te szeretnél.
Annál is inkább, mert nagyon általánosító jellegű ez a kérdés, mintha alap lenne, hogy minden nő megbámul minden fiút. De ismétlem, nem tesszük, bármennyire is szeretnék felkelteni a figyelmünket a kamaszfiúk. 24/n
7/9 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem egó növelés, és egyáltalán nem azért írtam hogy fényezem magam.
2019. júl. 4. 20:00
8/9 anonim válasza:
Ha magyon csúnyának vagy helyesnek tartom megnézem :,D
9/9 Laylah válasza:
Ahogy a 4. írta. Nálam mondjuk leszámítva azt, hogy bejön (szinte nincs olyan ember a világon, aki nekem tényleg bejön). Esetleg van rajta valami érdekes, mondjuk egy szokatlan piercing, vagy tetszik a stílusa, érdekes a haja, hülyén áll neki a szakáll, úristendegázazacipő, "ez tuti homár", "jé, azt a könyvet én is olvastam, remélem, tetszik neki is!", "hogy nem veszi észre a hatalmas szószfoltot a pulcsiján", stb. Akiket én néha nézek, az egyik mindig földszínű cuccokban jár tetőtől talpig, még a táskája is túrazsák, hosszú hajú és folyton olyan, mint aki éppen el akar aludni. A másik meg egy magas, nyegle, csontos, szemüveges fazon, aki mindig szalad a buszhoz, a harmadik meg egy nagy darab állat, akinek a saját kis 165 centimmel kb. a hónaljáig érek. Egyik sem tetszik, mégis meg szoktam nézni, mit csinálnak, mi van rajtuk. Aztán bámulok kifelé az ablakon tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!