Ha egy nő szidja a férfiakat az miért vagány, de ha egy férfi szidja a nőket akkor ő miért lúzer?
Ha egy nő elmondja egy társaságban vagy online hogy a férfiak mekkora senkiháziak és disznók stb. akkor a nők jórészt helyeselnek és akár belevaló kemény csajnak is tartják,hogy na ez jól megmondta.A férfiak jórészt nem szólnak rá semmit.
De ha egy férfi ugyanezt gondolja a nőkről és hangoztatja akkor egy vesztes, sikertelen férfinak tartják.
Miért?
Ez nem vagányság.
Az alapján, amit leírtál megerősítésre vár és a nők támogatják ebben, ennyi.
De szidni a másik nemet a saját csalódásaink miatt nem vagányság.
Nem tudom
Én egyiket sem tartom menőnek
Nincs abban semmi menő hogy valaki általánosít és egy komplett nemet meggyűlöl
"Ha egy nő elmondja egy társaságban vagy online hogy a férfiak mekkora senkiháziak és disznók stb. akkor a nők jórészt helyeselnek " Én ilyet csak primitív nőktől láttam, hallottam, akik aztán futottak vissza a bunkó barátjukhoz.
Amúgy miért jó szidni a nőket? Én is nő vagyok, ártottam én neked valaha?
Hát, tudod, azért nem mindegy, hogy egy életrevaló, normális nő szidja az inceleket, vagy egy ilyen gyökér gyűlölködik az összes nőre.. menőnek egyik sem menő, sőt, de azért van némi különbség :)
Általánosságban egyébként mindkettő prosztóság és feltűnési viszketegség.
Mindkettő szomorú.
A férfinak kangörcse van, a nőnek meg pókhálós odalent.(így írják a parasztok a szeretet hiányt)
Ezt általában a lúzer nők hangoztatják.
Egyébként egyik oldalról sem vagány dolog.
Nőt nem megszerezni nehéz, hanem megtartani.
Megbani 20 ribit a diszkóból nem érdem. Előző és jövő héten már máson fog lovagolni este.
Találni és meghódítani egy olyan nőt aki hűséges az igazán nagy kihívás.
Plusz szex<<<<szeretkezés
Össze nem lehet hasonlítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!