Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet leállítani az...

Hogy lehet leállítani az ilyen "férfiakat"?

Figyelt kérdés

Kollégával együtt kell dolgozzam. Nem szeretem bevallom öszíntén. Tapintatlan öntelt senkiházi. Eleinte perverz beszólásai voltak. Nagyjából sikerült leállítanom egy időre . Vannak a cookiek azaz sütik az internettel kapcsolatban. Megragadva az alkalmat állandóan olyankor elkezd kukizni hangosan és néz rám(2en vagyunk más nem hallja) tudom, hogy olyankor nem a sütikre gondol. Nagyon idegesítő. Ezzel mit lehetne kezdenu? Nagyon irritál. Árulkodás stb kilőve. Ezt nekem kellene valahogy megoldanom.

/nő

2019. febr. 16. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmen kívül hagyod az ilyen jellegű megnyilvánulásait. Talán megunja egyszer.
2019. febr. 16. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Mond neki, hogy az süti te analfabéta gyökér, aztán húzz be neki egyet. Garantáltan befogja.
2019. febr. 16. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Már régen föl jelentettem volna :) ez bunkosag férfi létemre soha nem tennék ilyet , peddig fiatalokkal dolgozom.
2019. febr. 16. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Ő még gyerek.
2019. febr. 16. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Mondd azt neki, hogy:

- Mondták már, hogy jó a humorod, Jenőke?

- Jaja mondták!

- Na, olyankor hazudtak.

2019. febr. 16. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyelmen kívül van hagyva, hiába néz rád, "mintha meg se hallottad volna", nem látja, hogy ideges vagy, vagy bármi módon érint a téma, előbb-utóbb abbahagyja. Ezeknek az embereknek legrosszabb, ha ignorálva vannak, a nemkívánt viselkedést abba fogja hagyni ekkor.
2019. febr. 16. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak a totális ignorálás marad.Persze arra készülj fel,hogy jó eséllyel el fog hordani mindenféle szr szemétnek.Szóval kitartás az kell hozzá.
2019. febr. 17. 08:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Rezzenéstelen arccal teszed a dolgodat tovább. Ha nincs közönség, elmarad az előadás!
2019. febr. 17. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyelj Béla!

Én dolgozni jöttem be és feltartanak a beszólásaid. Nem tudok koncentrálni tőlük. Kérlek maradj csöndbe 1.5 órára. Borzalmasan irritál, ha perverz viccet mond valaki és te ezt csinálod. Tedd meg azt a szívességet, hogy nem húzod az agyamat a kukis, meg a többi vicceiddel, mert nem nevetek rajtuk, mert nem viccesek számomra. Biztos jópofa gyerek vagy - nem kétlem, de nálam teljesen mást érsz el a hülyéskedéssel.

Szóval kérlek. Hagyj dolgozni és 1.5 órán keresztül ne szóljunk most egymáshoz.

2019. febr. 17. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg egy zárt fejhallgató is megoldja ezt a gondod: megmondod, most te koncentrálsz a munkára és hagyjon békén. Aztán felrakod a fejest, beraksz valami zenét, és már ki is zártad az életedből, csinálhatod a dolgodat. Ha valaki akar, megtalál, akkor leveszed a fülest.
2019. febr. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!