Kollégával együtt kell dolgozzam. Nem szeretem bevallom öszíntén. Tapintatlan öntelt senkiházi. Eleinte perverz beszólásai voltak. Nagyjából sikerült leállítanom egy időre . Vannak a cookiek azaz sütik az internettel kapcsolatban. Megragadva az alkalmat állandóan olyankor elkezd kukizni hangosan és néz rám(2en vagyunk más nem hallja) tudom, hogy olyankor nem a sütikre gondol. Nagyon idegesítő. Ezzel mit lehetne kezdenu? Nagyon irritál. Árulkodás stb kilőve. Ezt nekem kellene valahogy megoldanom.
/nő
2019. febr. 16. 20:24
1/10 anonim válasza:
Figyelmen kívül hagyod az ilyen jellegű megnyilvánulásait. Talán megunja egyszer.
2019. febr. 16. 20:30
2/10 anonim válasza:
Mond neki, hogy az süti te analfabéta gyökér, aztán húzz be neki egyet. Garantáltan befogja.
2019. febr. 16. 20:57
3/10 anonim válasza:
Már régen föl jelentettem volna :) ez bunkosag férfi létemre soha nem tennék ilyet , peddig fiatalokkal dolgozom.
2019. febr. 16. 20:58
4/10 anonim válasza:
Ő még gyerek.
2019. febr. 16. 20:59
5/10 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy:
- Mondták már, hogy jó a humorod, Jenőke?
- Jaja mondták!
- Na, olyankor hazudtak.
2019. febr. 16. 21:12
6/10 anonim válasza:
Ha figyelmen kívül van hagyva, hiába néz rád, "mintha meg se hallottad volna", nem látja, hogy ideges vagy, vagy bármi módon érint a téma, előbb-utóbb abbahagyja. Ezeknek az embereknek legrosszabb, ha ignorálva vannak, a nemkívánt viselkedést abba fogja hagyni ekkor.
2019. febr. 16. 21:14
7/10 anonim válasza:
Szerintem is csak a totális ignorálás marad.Persze arra készülj fel,hogy jó eséllyel el fog hordani mindenféle szr szemétnek.Szóval kitartás az kell hozzá.
2019. febr. 17. 08:51
8/10 anonim válasza:
Rezzenéstelen arccal teszed a dolgodat tovább. Ha nincs közönség, elmarad az előadás!
2019. febr. 17. 10:03
9/10 anonim válasza:
Figyelj Béla!
Én dolgozni jöttem be és feltartanak a beszólásaid. Nem tudok koncentrálni tőlük. Kérlek maradj csöndbe 1.5 órára. Borzalmasan irritál, ha perverz viccet mond valaki és te ezt csinálod. Tedd meg azt a szívességet, hogy nem húzod az agyamat a kukis, meg a többi vicceiddel, mert nem nevetek rajtuk, mert nem viccesek számomra. Biztos jópofa gyerek vagy - nem kétlem, de nálam teljesen mást érsz el a hülyéskedéssel.
Szóval kérlek. Hagyj dolgozni és 1.5 órán keresztül ne szóljunk most egymáshoz.
2019. febr. 17. 13:51
10/10 anonim válasza:
Esetleg egy zárt fejhallgató is megoldja ezt a gondod: megmondod, most te koncentrálsz a munkára és hagyjon békén. Aztán felrakod a fejest, beraksz valami zenét, és már ki is zártad az életedből, csinálhatod a dolgodat. Ha valaki akar, megtalál, akkor leveszed a fülest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!