Napok óta nem tudok elaludni ebben az időben?
Mondjuk most éjjel már tényleg nem volt nagy meleg ezért nem is értettem.
Már nem tudom mitől lehet, de nagyon idegesítő. Még gyógynövényes teát is ittam :D
Kérdező átérzem a helyzeted. A meleg is rásegít most, de simán lehet egy átmeneti alvászavar. Nekem volt sajnos, nem is rövid ideig, fáradt voltam mégsem tudtam aludni (kivéve ha a párommal aludtam, édekes).
Ezeket a tippeket tartsd be! Ne aludj fénynél, én olvasás után sajnos égve felejtettem néha és sokkal rosszabbul aludtam. Legyen teljes sötétség. Zaj se legyen a szobában, ne búgjon semmi, ne szóljon TV. Lefekvés előtt ne telefonozz! Szokásom volt régen, teljesen kivette az álmosságot a szememből. Kapcsold ki a mobilnetet/wifit tedd félre és ne érj hozzá.
Ha pörög az agyad, próbálj esetleg lassan számolni magadban, monoton és elfog téged altatni. Ha nem tudsz aludni órák hosszat akkot meg felesleges forgolódni, mert csak felhúzod magad, szóval inkább olvass valamit és lehet kidőlsz közben. :D Ennyi jutott most így eszembe remélem segít! Ja és ne parázz rá már a nap folyamán, szard le egyszer csak elalszol.
Üzenem, hogy segített a válasz(:
Már aznap este úgy aludtam, ahogy írtad és pár óra után ugyan, de sikerült és azóta is okés minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!