Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Napok óta nem tudok elaludni...

Napok óta nem tudok elaludni ebben az időben?

Figyelt kérdés
Ma is ezzel szenvedek már 3. napja.. Éjfélkor lefeküdtem már aztán órákig megy a szenvedés, ti hogy bírjátok?

2019. júl. 3. 01:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A szúnyoghálós nyitott ablak segít... Tegnapelőtt mondjuk én sem tudtam aludni sokat a meleg miatt, de ez volt kb az első alkalom idén, amikor ez történt.
2019. júl. 3. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
kicsit frusztrált vagy kérdező,ezért nem tudsz aludni
2019. júl. 3. 12:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Mondjuk most éjjel már tényleg nem volt nagy meleg ezért nem is értettem.

Már nem tudom mitől lehet, de nagyon idegesítő. Még gyógynövényes teát is ittam :D

2019. júl. 3. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Kérdező átérzem a helyzeted. A meleg is rásegít most, de simán lehet egy átmeneti alvászavar. Nekem volt sajnos, nem is rövid ideig, fáradt voltam mégsem tudtam aludni (kivéve ha a párommal aludtam, édekes).

Ezeket a tippeket tartsd be! Ne aludj fénynél, én olvasás után sajnos égve felejtettem néha és sokkal rosszabbul aludtam. Legyen teljes sötétség. Zaj se legyen a szobában, ne búgjon semmi, ne szóljon TV. Lefekvés előtt ne telefonozz! Szokásom volt régen, teljesen kivette az álmosságot a szememből. Kapcsold ki a mobilnetet/wifit tedd félre és ne érj hozzá.

Ha pörög az agyad, próbálj esetleg lassan számolni magadban, monoton és elfog téged altatni. Ha nem tudsz aludni órák hosszat akkot meg felesleges forgolódni, mert csak felhúzod magad, szóval inkább olvass valamit és lehet kidőlsz közben. :D Ennyi jutott most így eszembe remélem segít! Ja és ne parázz rá már a nap folyamán, szard le egyszer csak elalszol.

2019. júl. 3. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Zajmentesség mi? :D és a szomszédokat hogy lehet kikapcsolni?
2019. júl. 3. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak három napja? De jó neked. Nálam már vagy egy hónapja 26-28 fok van éjjel, csak egy ventilátorom van, és még a meleget is gyűlölöm. Ilyen időben hozzám sem lehet szólni, annyira agresszív és nyűgös vagyok, naphosszat csak nyekeregni van erőm.
2019. júl. 3. 18:54
 17/18 A kérdező kommentje:
1 hónapja?! Jóég ki nem bírnám addig ilyen kevés alvással nekem már most végem :D
2019. júl. 3. 19:27
 18/18 A kérdező kommentje:

Üzenem, hogy segített a válasz(:

Már aznap este úgy aludtam, ahogy írtad és pár óra után ugyan, de sikerült és azóta is okés minden

2019. júl. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!