Napok óta nem tudok elaludni ebben az időben?
Légkondi :D 1 órás sleepre berakva... anélkül elég nehéz volt elaludnom.
Bár mostanában 23 fok körül van kint, így kinyitom az ablakot (csak azt, amin van szúnyogháló)
És nappal próbálom minél jobban kifárasztani magam. De most, fél kettőkor egyáltalán nem érzem álmosnak magam sajnos :/
Úgy nagyjából egy zombi életerejével rendelkezem. Mondjuk én tudtam volna aludni, csak a szomszéd rézbőrűek éjféltől kettőig ölték egymást. Tegnap simán csak később feküdtem le. Hétfőre virradóra meg csak forgolódtam.
3 éjszaka alatt azért összejött pár részletben a 8 óra. Hahahhha.. Haha... Ahhhahhjjj valaki öljön meg!
Nincs klímánk, viszont vályogházban lakunk, az udvarunkban pedig sok fa van. Kinn lehet 38 fok, benn akkor sincs 24-nél több. Télen szintén ez van, nem megy el egy vagyon fűtésre, mert nagyon jól megtartja a meleget. A falak jó vastagok, pedig nincs rajta plusz szigetelés.
Hát igen, elődeink tudták, miből kell építkezni. Ilyen házakban simán lehet bírni a meleget klíma nélkül is.
De pár hete voltam pár napot rokonoknál, akik panelban laknak, és csak egy ventilátoruk van. Hát azt hittem, megpusztulok, olyan meleg van náluk, én sem tudtam aludni éjjel.
Szóval nem irigylek senkit, aki ilyen helyen lakik. Legalább egy mobil klímát szerezzetek be. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!