Miért nem tudják sokan személyként kezelni a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Vonaton utaztam. Négyes ülésben ült egy család a közelemben. A kisgyerek egy pillanatra elhagyta a helyét, az anyja térdére mászott hogy lásson valamit, ami éppen nagyon érdekelte. A pillanatnyilag üres helyre egy másik utas rögtön bepróbálkozott, de az anyuka nem engedte leülni a gyerek helyére. A kislány később magától visszaült. Az említett utas vágta a fejeket folyamatosan. Nem értettem miért ne ülhetne a kislány is saját ülésen és miért ne tudna állni egy felnőtt ha tele van a vonat? Szerintem a gyerek nem egy táska, amit ölbe kell kapni, ha valaki le akar ülni, de most próbálom a másik hozzáállást is megérteni. Nem először látom ezt.2019. jún. 29. 19:12
1/1 anonim válasza:
Ha egy idős vagy egy terhes, esetleg beteg ember az, akkor megértem, de ilyen esetben a szülő magától átadja a gyereke/ esetleg a saját helyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!