A magas nők körében miért ennyira trendi a "piknik kerékpár"?
Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e már, de ilyenkor nyáron mindig gyakran látni tipikus modellalkatú magas lányokat ilyen piknikszerű kerékpárt tekerni:
De szinte mindig csak colos lányokat látok ilyen fajta kerékpárral közlekedni. Eddig viszont én azt hittem, hogy a nőknek derogál nem kocsiba ülni, hogy akár a szomszéd utcába menjenek bevásárolni. Vagy ez is csak egy ilyen nyugatmajmolós liberális értelmiségi divathóbort? (Ugye Amszterdamban meg Koppenhágában nagyon sokan közlekednek kerékpárral)
Nyugi, haver.
Nem derogál, szeretek bringázni, igaz, másféle biciklim van.
175 cm az colos?
#3: "175 cm az colos"
Hát elvileg igen, gyakorlatilag viszont manapság minél magasabb valaki annál trendibb és szebb. Szóval inkább mégsem számít colosnak akkor.
Én sem értem, hogy mi a problémád. Máskor bezzeg az a baj, hogy valaki autóval jár...semmi se jó?
Egyébként a képen egy tök átlagos bicaj van, itt vidéken mindenki ilyennel közlekedik, magas is, alacsony is, fiatal is, öreg is stb. Városban meg még őszintén szólva sosem jutott eszembe megkérni a bicikliző csajokat, hogy ugyan álljanak már fel, mert érdekel, hogy milyen magasak :D
Komolyan már nem tudtok mibe belekötni, ha nőkről van szó. Ha SUV lenne alatta, akkor azon akadnál ki. Vagy lehet te vagy az a kérdező?
Ha már ezen is kiakadsz, akkor tényleg gondok vannak, pedig én is szélsőségesen tudok dolgokhoz közelíteni.
“Komolyan már nem tudtok mibe belekötni, ha nőkről van szó. Ha SUV lenne alatta, akkor azon akadnál ki. Vagy lehet te vagy az a kérdező?”
Ennel jobban en se mondhattam volna:D Egyik nap SUV, utana kerekpar, kozben meg a nok miert mennek kozgazra, naugye, csak a penz erdekli oket...
Mert nőies, szépek és kényelmesek lehetnek, azért.
Nekem nem ilyen formájú van, de sokaknak ez jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!