Hogy van az hogy telefonból egy közép kategóriás nem elég, de viszont kerékpárból vagy borotvából az olcsóbbal is tökéletesen megelékszem?
Szóval szeretek telefonokkal foglalkozni, imádok új dolgokat kicsomagolni. A mostani telóm egy közép kategóriás Androidos telefon 60ezerért vettem újonnan 1 évvel ezelőtt, de már az első héten okozott problémát korábban nem volt még ilyen drága telóm régebben 20körül vásáróltam telót azokkal elvoltam.
2-3éve Napi szinten szoktam olvasni telefonokról várható megjelenés, plegykákról
És az a helyzet nem vagyok megelégedve a mostani telóval, mert bugos hibás és az android is egy kalap sz.
Van viszont egy komoly! 20éves montim az első féle széria (jó állapotban), tavaly kaptam nagyon szeretem 30-40km/h val is tudok menni vele ha nagyon meghajtom, egy campinget váltott :) ingyen volt!
A borotvámmal is jól elvagyok az egy braun elmes idén lesz 2 éves 5300volt akciósan most 8-9körül van ez egy eldobhatót váltott
Van egy hajvágóm is az egy remington 6-7ezer volt ezzel is jól elvagyok olyan frizurát nyírok magamnak amilyet akarok.
Van egy oral b-s elektromos fogkefém is azzal is jól elvoltam de a fogaim nem bírtál így vissza váltottam eldobhatóra
Szóval egyedül a teló az amit bánok hogy megvettem, és ez után inkább egy használt iphone-t veszek csak is 6 vagy 6plusz jöhet szóba.
És notebookot is szeretnék a tanulmányaimhoz
20/F
Mert a telefonokkal kapcsolatban mindig megy az agymosás, sokaknál sikeresen, pl erre te is egy jó példa vagy.
Ezért az agymosásnak hála te is úgy érzed, hogy nem jó a mostani telefonod, mert mindenhonnan egy másik fajta telefon folyik.
Figyelj a helyesírásom tragédia ezt aláírom, mindenhol szóvá tették már ! Mégha nem is veszem észre mi a hiba.
Telefonok, notik(amik fontosak nekem) terén engem kicsit se tudnak átverni, nem hatnak rám a reklámok. Sok tesztet olvasok és kívülről fújom mit tud egy sony z3,Galaxy s6,lg g4 vagy akármi.
Az android az még most is tragédia, hiába súrolja az iphone 6 gyorsaságát a Galaxy s6, de egy kis idő múltán újra lemarad... És amit írnak a felhasználók nap mint nap, a hibákról...
És az alkalmazások többsége kész tragédia, még a nemesebbeknél is sokszor hibát találok, már ha tudod milyen a hibátlan működés!
Alcatel idol 2s-t vettem ár/érték arányba verhetetlen volt 1 éve a hasonló tudású 15,20—al többe került. Szoftveresen egy okádék teló sajnos
Pl: nexus, galaxy s6, lg g4?
De hiába ha az alkalmazások xarok fagynak kilépnek nem értet wazzze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!