Hogy van az hogy telefonból egy közép kategóriás nem elég, de viszont kerékpárból vagy borotvából az olcsóbbal is tökéletesen megelékszem?
Szóval szeretek telefonokkal foglalkozni, imádok új dolgokat kicsomagolni. A mostani telóm egy közép kategóriás Androidos telefon 60ezerért vettem újonnan 1 évvel ezelőtt, de már az első héten okozott problémát korábban nem volt még ilyen drága telóm régebben 20körül vásáróltam telót azokkal elvoltam.
2-3éve Napi szinten szoktam olvasni telefonokról várható megjelenés, plegykákról
És az a helyzet nem vagyok megelégedve a mostani telóval, mert bugos hibás és az android is egy kalap sz.
Van viszont egy komoly! 20éves montim az első féle széria (jó állapotban), tavaly kaptam nagyon szeretem 30-40km/h val is tudok menni vele ha nagyon meghajtom, egy campinget váltott :) ingyen volt!
A borotvámmal is jól elvagyok az egy braun elmes idén lesz 2 éves 5300volt akciósan most 8-9körül van ez egy eldobhatót váltott
Van egy hajvágóm is az egy remington 6-7ezer volt ezzel is jól elvagyok olyan frizurát nyírok magamnak amilyet akarok.
Van egy oral b-s elektromos fogkefém is azzal is jól elvoltam de a fogaim nem bírtál így vissza váltottam eldobhatóra
Szóval egyedül a teló az amit bánok hogy megvettem, és ez után inkább egy használt iphone-t veszek csak is 6 vagy 6plusz jöhet szóba.
És notebookot is szeretnék a tanulmányaimhoz
20/F
nekem életembe nem fagyott semmilyen alkalmazásom a jelenlegi telefonomnál,sőt összemértem az iphone 6 gyorsaságával és semmi különbség nem volt szemmértékre (te se vagy normális hogy a samsungot telefonok közé sorolod)
"Hát ők találták fel az okos telefont, csak ez a hülye android meg lemásolta"
"Az első Prada arról volt híres, hogy a világon először lépett piacra olyan sorozatgyártásba került telefon, amely teljes mértékben érintésvezérelt módon működött"
mit másolt az android?Az iphone 2007-2008 között jött ki,az androidot meg 2005-ben kezdték fejleszteni
"Hát ők találták fel az okos telefont"
Te is eléggé sötét vagy a mobil és IT területén ha ezt komolyan gondoltad. Ezek után elég nehéz elképzelni, hogy te teszteket olvasgatsz. :D :D :D Már régen ott volt a windows mobile, a symbian, a PalmOs és más gyártók meg operációs rendszerek amik már rég kimerítették az okostelefon kategóriát. Ráadásul az első iPhone nem volt okostelefon a mai értelemben, mivel jóval kevesebbet tudott, mint a többi készülék, még programokat sem lehetett rá telepíteni. A bemutatón még egy rohadt bugos iOS állt csak az Apple rendelkezésére. Azon izgultak, hogy le ne fagyjon a telefon a bemutató közben. Ráadásul nem is egy készüléket használtak, hanem többet cserélgettek mert egy idő után megadták magukat. Olvasd el a Steve Jobs könyvet benne van.
Ráadásul az iOS is meg az OSX is tele van egy rakás buggal, a rájuk írt programok úgyszintén. iOS-nél olyan buta hibákat tapasztalok amiket droidban nem. Az OSX-ről meg már ne is beszéljünk. Olyan hülye hibákkal adják ki, hogy az vicc. A fórumokon rengetegen szidják az új rendszereket. Én is Liont használok még mindig. Az iOS-t sem frissítem amíg nem muszáj. Droidot is használok már a kezdetek kezdete óta. Amikor te még azt sem tudtad, hogy eszik-e vagy isszák ezt az egész iparágat én már akkor droidos telefont használtam. Te még csak pislogtál ki a fejedből az általános iskolában amikor én már ezeket a rendszereket gyűrtem. Szóval mielőtt tovább okoskodsz itt, meg írkálod a hülyeségeket nézz utána, akkor legalább nem égsz mint a Reichstag.
"Alcatel idol 2s-t vettem ár/érték arányba verhetetlen volt 1 éve a hasonló tudású 15,20—al többe került. Szoftveresen egy okádék teló sajnos"
Ja ezt csak most láttam. LOL Ár/érték arányban jó volt??? És tényleg azt állítod, hogy értesz hozzá, meg teszteket olvasol??? Az alcatel gyarkolatilag a legalja készülékeket gyártja. Kevés gagyibb és vacakabb gyártó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!