Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A feministák szerint ez...

A feministák szerint ez egyenjogúság lenne?

Figyelt kérdés

A férfinek be kell segíteni a házimunkában, fözésben, takarításban, de a kertet ássa fel szintén a férfi, mert hát a nö gyengébb.

A bavásárlást is a férfi dolga csinálni, mert a nönek nem jut ideje a harisnyák meg a havi 3 pár cipö és egyéb ruhák beszerzése mellett rá.

Állásintejún is a nö kell hogy elönyt élvezzen szaktudástól és tapasztalattól függetlenül, mert neki nagyobb szüksége van a pénzre.

Ez így ok lenne mint "egyenjogúság"?

2019. jún. 27. 10:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

1# Senki nem szidta a összes nöt, csak azokat akik az egyenjoguság mögé bújnak.

A egyenjogúsággal teljesen egyetértek, én már ebben nöttem fel. Nekem maga a feminizmus szó nem azt mondja, hogy egyenjogúságot akarna, hanem az egyik nemet a másik fölé helyezni, inkább a hímsoviniszta ellentétje lehetne.

2019. jún. 27. 15:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Ez kimaradt:

"Miért, a férfi nem ott lakik, vagy mi? :D"

De, sokszor övé a ház, vagy ö fizeti a részleteket.:)

2019. jún. 27. 15:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

És mit jelent, ha valaki elbírja a cementeszsákot? Minél nagyobb súlyt tud cipelni valaki, annál jobb ember?

Mellesleg én nem ismerek olyan férfit, aki részt vett volna házfelújításban. Főleg mivel többségük lakásban lakik.

A kettőt összehasonlítani meg... ha annyiszor kell renoválni, mint főzni/takarítani/mosogatni, akkor rossz hírem van, az egy putri pénznyelő, és megérné költözni.

2019. jún. 27. 16:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"De, sokszor övé a ház, vagy ö fizeti a részleteket.:)"

Akkor takarítsa ő, mit takarítsam én más cuccát, nem vagyok bejárónő :D

2019. jún. 27. 16:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem maga a feminizmus szó nem azt mondja, hogy egyenjogúságot akarna, hanem az egyik nemet a másik fölé helyezni, inkább a hímsoviniszta ellentétje lehetne."

A feminizmus nem változott: legyen a nők egyenrangúak. Csak ugye vannak az idióta kisebbség akik női fölényt akarnak és őket mindenki úgy felkapta hogy "ez a mai feminimus" hogy másról hallani sem lehet. "A feminista azt akarja, hogy a fériaknak kevesebb joguk legyen, a feminista azt akarja hogy a férfiak szolgák legyenek" Nem, nem akarják :D Lehet, hogy van egy hangos kisebbség akik igen, de már túl vagyunk azon, hogy pár ember miatt elítélünk mindenkit, nem?

2019. jún. 27. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Add meg kérlek ennek a párhuzamos dimenziónak a koordinátáit,mert jobbnak tűnik annál, mint ami itt megy.
2019. jún. 27. 17:47
 17/21 A kérdező kommentje:

"Mellesleg én nem ismerek olyan férfit, aki részt vett volna házfelújításban. Főleg mivel többségük lakásban lakik."

Akkor el kellene gondolkodni, hogy melyik osztályba tartozol ha az eismeröseidnek csak lakásra telik.

"A kettőt összehasonlítani meg... ha annyiszor kell renoválni, mint főzni/takarítani/mosogatni, akkor rossz hírem van, az egy putri pénznyelő, és megérné költözni."

Látszik hogy fogalmad nincs, milyen egy családi ház. Mindig van mit csinálni. A szüleimé 90 óta kész van, de mindig van mit átépíteni, bövíteni, újítani.

Nekünk sincs másképp. Ez az "azonnal költözni köll" mentalitás okozza hogy annyi proli felvette a deivzahiteleket, most meg megy a siránkozás hogy a 15 éve felvett 10 millió már 20-nál tart.

2019. júl. 12. 08:49
 18/21 A kérdező kommentje:

"Akkor takarítsa ő, mit takarítsam én más cuccát, nem vagyok bejárónő :D"

Pontosan erröl beszélek. :D

Amikor takarítani kell, akkor más cucca. Amikor váláskor kell a fele, vagy cask lakni kell benne akkor közös.

Pont ilyeneknek ismerem a feministákat, köszönöm, hogy iylen jól bemutattad!

2019. júl. 12. 08:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Hú, nem is láttam, hogy válaszoltál.

"Gondolom, akkor szerinted a nönek is kellene renováláskor maltert hordani, meg a cementeszsákokat."

Igen, pontosan így gondolom, már ha a pár maga csinálja a renoválást. Akkor csinálják ketten együtt. Jelenleg én pont ezt csinálom a hetekben, mert renoválunk.

Miért, mit kéne csinálnom, pityeregni, hogy jujj, a talicska olyan undi? A véséstől letörik a körmöcském? Mert majd akkor magát eltakarítja a putri, magát lecsiszolja a fal, magát rakja le a parketta, nem? :D Én egyenesen élveztem a kád kibontását kalapáccsal, tök jó feszkó levezetésére. :))

2019. júl. 12. 10:54
 20/21 A kérdező kommentje:
19: Mi is így csináljuk. Meg van "nöi" munka is, amit szivesen csinálok, pl. fözés, és nekem a mosogatás is hozzá tartozik. Csak szerintem sokan nem, és sokak szerint "undi" a talicska, viszont a pasinak ne legyen a motyogatószivacs az.:)
2019. júl. 12. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!