Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudják elfogadni...

Miért nem tudják elfogadni egyesek, hogy egyenjogúság van és a nő is megteheti ugyanazt, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Miért van ennyi begyöpösödött ember, aki leragadt a középkorban? Oké, nincs olyan nagyon régóta egyenjogúság, de azért már elég régóta van ahhoz, hogy megszokják a férfiak, hogy a nők is élvezhetik az életet.

Pl. ha akarnak, ők kezdeményeznek, lehetnek fiú barátaik és le is feküdhetnek valakivel úgy, hogy nem járnak, csak élvezik a szexet. Nem csak a konyhában a helyük, elmehetnek szórakozni.

Ha még mindig akkor élnénk, amikor a nőket nem vették emberszámba, megérteném ezt a felháborodást. De ma?! Könyörgök, 21. század!!!

19/L

2014. szept. 9. 19:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Valahol nagyon rossz helyen vagy, nagyon rossz felfogású emberekkel
2014. szept. 9. 20:01
 2/18 A kérdező kommentje:
igen, ezen az oldalon :D bár van egy-két ismerősöm is aki ilyen :/
2014. szept. 9. 20:04
 3/18 anonim ***** válasza:
56%

Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy azzal dugsz akivel akarsz, de sokat elárul rólad, hogy kb ennyit értettél meg belőle.

Csak hogy tisztázzuk. Az egyenjogúság nem egy kapcsolatra irányul, vagy arra, hogy ki hogyan ítél meg, hanem arra, hogy azért hivatalosan nem zavarhatnak el egy állásinterjúról, mert nő vagy, nem rugdosnak ki a szavazófülkéből, és kb ennyi. Jogilag egyenjogúak a férfiak, és a nők.

Ha nem tettszik, ahogy a társadalom megítél, akkor vagy nem foglalkozol mások véleményével, vagy hozzájuk igazodsz, de annak semmi értelme, hogy egy anonim oldalon vered a nyálad, amiért lek rváznak.

2014. szept. 9. 20:10
 4/18 anonim ***** válasza:
27%

Ez a szex dolog érdekes ám.

Képzelj el egy zárat amelyet minden kulcs nyit .. az egy elég szar zár nem?

És most képzelj el egy kulcsot ami minden zárat nyit.. az viszont egy elég jó kulcs.

2014. szept. 9. 20:16
 5/18 A kérdező kommentje:

3.: azért írtam ezeket a példákat, mert ahogy észrevettem, azzal senkinek nincs gondja, hogy egy nő is dolgozik, szavaz, stb. de ha elkéri egy fiú számát vagy lefekszik vele az első randin akkor már egy olcsó kis... és engem ez zavar.

4.: ez egy hülyeség. van olyan eset, hogy egy fiú félénk, nincs szex hangulatban (igen, sajnos van ilyen is:/), nem mer még csak ránézni sem a lányra. a lány pedig a kezébe veszi az irányítást és úgymond ő veszi rá a szexre. na, akkor mi van? akkor már ceruzát és hegyezőt használunk a hasonlatban és megfordítjuk az esetet :D

amúgy abban, hogy egy pasi király legyen és minden nőt megfektessen, abban a lánynak is nagy szerepe van. tehát kell nő is a szexhez. vagy te ezt úgy képzeled el, hogy a lány jár a fiúval és csak úgy szexel, de a fiú nem veszi járásnak és megfekteti mint egyéjszakás csajt? lehetetlen...:D

2014. szept. 9. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert a nők hajlamosak ennek az egyenjogúsági eszmének csak a pozitív hatásait elismerni, gyakorlatilag önmaguknak az adományozni, de a negatív hatásaikat már nem vállalják fel. Lásd feminizmus.
2014. szept. 9. 20:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, még azt hozzá akartam tenni, hogy ez egy átalánosítás, nyilván nem mindenkire igaz, de az arányokkal baj van, amiatt van ez amit leírtál.
2014. szept. 9. 20:22
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
Így van, egyenjogúság van. Te is viheted a szatyrot bevásárlás után, meg te is kicserélheted a villanykörtét, nem kell a pasira várni. Vagy csak addig menő az egyenjogúság, amíg te jársz jól vele?
2014. szept. 9. 20:34
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

Én csak olyan lánnyal feküdtem le, akiben láttam lehetőséget hosszú távon, mert soha nem láttam értelmét annak, hogy egymás idejét pazaroljuk. Az első szex maximum gondolatban érdekes, kell néhány kör ahhoz, hogy tényleg jó legyen, akkor meg már inkább olyanba fektetem az energiát, akibe a személyes normáim szerint érdemes.

Részemről teljesen mindegy, hogy fiú, vagy lány az illető, ha az előtt szexel, hogy megismerné a másikat, akkor mindkettő elítélendő a szememben(illetve inkább azt mondanám, hogy mindkettőnek ellene vagyok, de igazság szerint pont leszarom, amíg nincs hozzá semmi közöm).

Egyébként van olyan férfi, aki ténylegesen az egyenjogúságot fikázza(és nem azt, ha egy lány egyszerűen r banc), ha ilyennel nem találkoztál, akkor van egy jó hírem, senki sincs a környezetedben az egyenjogúság ellen.

Ez a 21.század szöveg meg elég béna, egyetlen fiúnak nem engedték meg, hogy ne alapítson családot, csak dugjon akit akar, régen sokkal korlátozottabb volt mindkét nem - és nem volt az akkora baromság, sokkal több gyerek nőtt fel családban, mint most.

#6 al egyetértek, annyit még hozzátennék, hogy az egyenjogúság önmagában egy szép gondolat, de gyakorlatilag egy hatalmas baromság, egy nő teljesen más adottságokkal rendelkezik, mint egy férfi, vannak olyan területek bőven, amire egy nő, vagy egy férfi alkalmasabb lenne általánosságban(nyilván van kivétel, de csak azért, mert rengeteg ember van, olyan törvényt nem lehet hozni, ami mindig, mindenkire anélkül ráhúzható lenne, hogy szemöldök emelésre adna okot).

2014. szept. 9. 20:36
 10/18 A kérdező kommentje:
én is viszem a szatyrot meg kicserélem a villanykörtét ha kell :D az egyenjogúság az egyenjogúság, mindenféle negatívummal együtt.
2014. szept. 9. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!