Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudják elfogadni...

Miért nem tudják elfogadni egyesek, hogy egyenjogúság van és a nő is megteheti ugyanazt, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Miért van ennyi begyöpösödött ember, aki leragadt a középkorban? Oké, nincs olyan nagyon régóta egyenjogúság, de azért már elég régóta van ahhoz, hogy megszokják a férfiak, hogy a nők is élvezhetik az életet.

Pl. ha akarnak, ők kezdeményeznek, lehetnek fiú barátaik és le is feküdhetnek valakivel úgy, hogy nem járnak, csak élvezik a szexet. Nem csak a konyhában a helyük, elmehetnek szórakozni.

Ha még mindig akkor élnénk, amikor a nőket nem vették emberszámba, megérteném ezt a felháborodást. De ma?! Könyörgök, 21. század!!!

19/L

2014. szept. 9. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

"Könyörgök, 21. század!!!"

Azért elég szánalmas dolog, hogy a nők (r..bancok) 90%-nak csak ennyi maradt meg hogy egyenjogúság = megb..szathatom magam bárkivel.

Az meg még gázabb, hogy elvárják hogy ez után még emberszámba legyenek véve.

2014. szept. 9. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
A nők sajnos manapság visszaélnek az egyenjogúsággal. Sőt az élet rengeteg területén pozitív diszkriminációban részesülnek. Ez főleg a te korosztályodra igaz, akiknek még nem kell dolgozni.
2014. szept. 9. 23:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, ne beszélj már úgy, mintha valami isten háta mögötti indiai kis faluban lennél valami paraszthoz hozzáadott lány, akinek szava nincs! Te egyenjogú vagy. Muszáj olyan férfiakkal élned, akik nem felelnek meg neked, bármi okból is? NEM. Tehát ha olyan pasid van, aki nem felel meg, akkor csak magadnak köszönheted.

Nem, nem vagyok férfi, de nekem eddig még mindig olyan férfiakat sikerült kifognom, akik nem f**zkalapok, mert felelősen választottam. Neked jogod van sok emberrel szexelni mondjuk, viszont másnak meg joga van ez miatt nem összejönni veled hosszú kapcsolatra, ha neki ez nem tetszik. Minden ok teljesen jogos arra, hogy valakinek ne tetsz, mert te is szabadon randizhatsz, meg ők is. Ezt kellene elfogadni.

2014. szept. 10. 02:11
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Csíp a pisi, kérdező? Írtam egy kommentet, amiben rávilágítok az ostobaságodra és jelented? Szépen állunk.
2014. szept. 10. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Respect a 13. válaszolónak.

Íme egy képlet, mely az egyenjogúságot igazolja:

Lehetsz könnyűvérű nő, a törvény nem tiltja a nőietlen magatartást.

A férfiak lehetnek pl. tutyimutyik, a törvény a férfiatlanságot szintén nem tiltja.

Viszont:

A férfinak joga van elutasítani egy könnyűvérű nőt, ha egy nőiesebb, önmagát többre tartó nőre vágyik, még akkor is ha ő maga minden nővel lefeküdne, ha megtehetné (mert ez nem férfiatlan).

A nőnek joga van nem törődni a tutyimutyi, nem kezdeményező pasikkal, és megvárni míg egy férfias férfi próbálkozik be nála, még akkor is, ha ő maga sohasem kezdeményezne egy férfinél sem (mert ez nem nőietlen).

Problem?

2014. szept. 18. 07:11
 16/18 A kérdező kommentje:

joga van elutasítani, igen, de nem erről beszéltem.

az egy dolog, hogy valakinek nem jön be, hogy a lány szeret szexelni és meg is teszi. joga van a srácnak elutasítani. de azt meg kéne érteni, hogy MEGTEHETI, és nem bűnnek nyilvánítja, hanem csak számára nem tetsző viselkedésnek.

2014. szept. 18. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Ki nyilvánítja bűnnek? Mi történik, ha mégis megteszed? Bűnnek akkor van nyilvánítva, ha jogi következménye van. Van neki? Nincs! Azt senkinek nem tilthatod meg, hogy rossz véleménye legyen rólad. Nem te döntöd el, hogy ki mit gondol, nem vagy gondolat rendőrség.

Figyelj, szexelj annyit, amennyit akarsz, de utána ne kérd ki magadnak. Nekem van egy ismerősöm, aki össze-vissza szexel, viszont nem háborodik fel, ha másoknak nem tetszik. Őt nem is b*sztatják érte, mert nem tör elő belőle az emancip*nci, ha valaki ez miatt nem akar közelebbi ismeretséget vele. Ilyen az élet. (Én most tetováltatni akarok majd, sokan azt sem bírják elviselni, viszont tudom, hogy ha előadom a hisztis nagymonológot, akkor sem fogják.)

2014. szept. 18. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az előző mondja, szerintem sem kéne kiakadnod.

Egyébként kérdező, én szívesen odaadnám neked azt a férfi előjogomat, hogy bárkivel bármikor szexelhetek, ha cserébe te ideadnád a tiedet, miszerint neked nem kell kezdeményezned. Akkor legalább felszednének engem a csajok (mert nem nézek ki rosszul egyáltalán) és csak választanom kéne közülük, lehetne legalább egy normális kapcsolatom, és nemi életem. Így viszont nincs sem szerelem, sem szex az életemben nemhogy sok nővel, de eggyel sem már 5 éve, mert már nincs kedvem odamenni a sokadik nőhöz, aki elutasít. Hidd el, nem járnál jól ezzel a cserével.

2014. szept. 18. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!