Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Belegondoltatok már abba, ha...

Belegondoltatok már abba, ha ti lennétek ismert emberek (több százezer, vagy akár millió követő) akkor miről szólna a platformotok, ahol jelen vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy pl.

Miket írnátok ki?

Mennyire tartanátok szem előtt, hogy jó dolgokat adjatok át a követőiteknek?!

Nyilván nem lennék sem én, sem más világmegváltó, de én már sokszor belegondoltam, hogy milyen jó lehet olyan embernek lenni, akinek a véleményére rengetegen kíváncsiak, segíthetnék sokakon pusztán csak szavakkal, mert számítana nekik a szavam.

Én pl egy valóvilággal járó ismertséget tök jól fel tudnék használni, még ha az emberek fele alapból lenézne maga a műsor miatt, annak ellenére, hogy mondjuk nem ártottam senkinek. :)

Jelenleg alig posztolok instán, de ha tudnám, hogy érdeklem az embereket, folyamatosan azon agyalnék mit tehetnék ki, mit írhatnék.

Én nagyon élvezném.

Kívancsi lennék a ti véleményetekre.

2019. jún. 25. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én kizárólag utazós blogot tudnék fenntartani, ha kellene, tanácsokkal, tippekkel, hasonlóan, mint Travellina. Viszont engem egyáltalán nem vonz az ismertség vagy az, hogy random idegenek véleményét formáljam, így ezeket megtartom magamnak mindeféle posztolgatás nélkül :D
2019. jún. 26. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Ilyen nagy követőszámnál már elengedhetetlen, hogy legyen valaki, aki kezeli a közösségi médiádat, akár egy egész marketinges csapat.

Rájuk hallgatnék.

Nyilván függ ez attól, hogy mitől is lettem ilyen híres.

De nyilván, én jóindulatú ember vagyok. Agrár témát szeretem. Mindenképp posztolnék olyan dolgokat, ami ösztönözné a követőimet csökkenteni az élelmiszerhulladékot, környezetvédelemről papolnék, ilyenek...

2019. jún. 26. 18:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egyedül is lehet csinálni, 100 és 100.000 követőnél is ugyanazt csinálja az ember. Posztol, kiír.
2019. jún. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!