Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertált fiúk/férfiak!...

Introvertált fiúk/férfiak! Milyen dolgok segítenek nektek abban, hogy megnyíljatok valaki előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Viszonylag rövid ideje próbálok ismerkedni egy introvertált, visszahúzódó fiúval, mostanában volt az első randink. Nagyon szimpatikus nekem azok alapján, amiket eddig belőle megismertem, de sajnos - remélhetőleg csak egyenlőre - érezhető, hogy nagyon nehéz még számára mélyebben megnyílni előttem. Leginkább felszínes dolgokról beszél magával kapcsolatban, pedig egyértelmű, hogy jóval több van benne ennél. Tanácsot szeretnék kérni: hogyan tudnám felé azt közvetítetni, hogy megbízhat bennem? Leginkább szintén zárkózottabb emberek tapasztalatai érdekelnének. Nektek mi szokott segíteni abban, hogy megnyíljatok? És mi az, amivel esetleg tudatlanul el lehet riasztani bennetek?

Köszönöm a válaszokat!

(Ha ez számít, mindketten huszonévesek vagyunk.)

2019. jún. 23. 22:32
1 2
 11/11 Lili8989 ***** válasza:
Ilyen férjem van! :) 7 eve vagyunk egyutt. Egy tanácsom van, ami ervenyes minden ilyen tipusu ferfire: Legyél turelmes. Nagyon!!! Ami jó bennük, hogy elkepesztő nyugalom árad belölük a legdurvább stresszhelyzetekben is.
2019. jún. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!