Introvertált fiúk/férfiak! Milyen dolgok segítenek nektek abban, hogy megnyíljatok valaki előtt?
Sziasztok! Viszonylag rövid ideje próbálok ismerkedni egy introvertált, visszahúzódó fiúval, mostanában volt az első randink. Nagyon szimpatikus nekem azok alapján, amiket eddig belőle megismertem, de sajnos - remélhetőleg csak egyenlőre - érezhető, hogy nagyon nehéz még számára mélyebben megnyílni előttem. Leginkább felszínes dolgokról beszél magával kapcsolatban, pedig egyértelmű, hogy jóval több van benne ennél. Tanácsot szeretnék kérni: hogyan tudnám felé azt közvetítetni, hogy megbízhat bennem? Leginkább szintén zárkózottabb emberek tapasztalatai érdekelnének. Nektek mi szokott segíteni abban, hogy megnyíljatok? És mi az, amivel esetleg tudatlanul el lehet riasztani bennetek?
Köszönöm a válaszokat!
(Ha ez számít, mindketten huszonévesek vagyunk.)
Őszinteség? Igen!
Bármilyen kapcsolatról is beszéljünk, az őszinteség alapvető. Ha ez nincs meg, esetleg hamis alapokra épül, akkor bizony ne várjátok, hogy a barátságotok tartós legyen.
A közösen töltött idő fontossága
– fontos, hogy minőségi időt töltsünk együtt. Figyeljetek arra, hogy ne váljon rutinossá a szokásos találkozás, és időnként szervezzetek magatoknak valami új programot, próbáljatok ki közösen a megszokottól eltérő dolgokat! Mindezek mellett fontos, hogy meghallgassátok a másikat, ha szüksége van rá, akkor pedig segítsétek, támogassátok, tanácsokkal lássátok el.
Sok idöt tölts vele és idövel megnyilik feléd.
Elsö randi csak most volt,akkor szükség lesz még párra.
Sokat segitene a szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!