A magyarok többsége csak panaszkodik hogy szegénység van, a valóság pedig teljesen mást mutat, akkor mi az igazság?
Irreális árakon mennek országszerte az ingatlanok, nálunk pl azért kérnek az eladó házakért + milliókat, mert hegység húzódik mögötte, és van egy kastély errefelé....
De a 25 milliós vételár pedig köszönőviszonyban sincs a ház valós értékével még ha lenne egy tágas teremgarázsa, vagy gyönyörű nagy portája akkor meggondolnám, bár hirdeti is már lassan 2 éve, én meg úgy vagyok vele dőljön rá a ház akkor.
Viszont mégis viszik a házakat, 40milliós értékben vett itt valaki nem rég egyet, láttam beköltözni, bár középkorú család már...
Egyik rokon a 10 éves, 130ezer km-es rozsdamentes autóját cseréli egy 0km-es Suzukira, ami megint nem kevés pénz, más meg ilyen korúra cseréli a még idősebb kocsiját...
Én úgy érzem mindig olyanok kezében van sok pénz, akik értelmes dologra nem tudják fordítani, a rokonnak nem munkaeszköz az autó, tehát a negyedét nem fogja behozni az évek alatt majd, de a házukon lenne mit javítani, korszerűsíteni.
"Bocs de nem vagyok szociopata, hogy mások még nagyobb nyomorától jobban érezzem magam."
Az lehet, de intelligens sem vagy, ha nem becsülöd meg, amid van.
12# mert Magyarországon egy fizetésből tudsz kertes házat bérelni és autót fenttartani?
Egyébként meg nem mindegy, hogy mondjuk havi 800 ezer 80%-a megy el albira és rezsire, vagy havi 150 ezer 80%-a.. Külföldön arányaiban több marad, bárhogy is nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!