Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Anyám miért van kiakadva hogy...

Anyám miért van kiakadva hogy ha barátnőm itt alszik akkor együtt megyünk fürdeni? Miért mit gondol éjszaka a zuhany után mit csinálunk kettesben?

Figyelt kérdés

Anyám vajon a közékorból maradt itt? Ki van akadva hogy ha átjön a barátnőm és itt alszik akkor együtt megyünk zuhanyozni.

Ki van akadva hogy ennyi idősen egymás előtt meztelenkedtek??

Vajon mit szólna ha tudná hogy este éjszaka a zuhanyozáson túlmenően sok egyebet is csinálunk egymással?

2019. jún. 23. 15:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Mert közösen használt helyen ne bsszatok. "

Nem is írtam ilyet.... a zuhanyzóban zuhanyzunk és pont.

Miről te írsz azt nem ott csináljuk hanem 1 szobával arrébb.

2019. jún. 23. 18:50
 12/17 A kérdező kommentje:

FIGYELEM! IQ - kaszinó következik!

privátban jött:

Re: Re:

Az üzenet szövege: tartsd tiszteletbe, amit édesanyád mondd és menjél a csajoddal panzióba, ne az édesanyád házába bxxxzad a kxxxxxurvádat te kxxxxöcsög

2019. jún. 23. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja és a barátnőm orálozni is szokott. Na? Most mi lesz?
2019. jún. 23. 19:09
 14/17 anonim válasza:
12%
Én is hazaviszem a barátnőmet és mi is együtt fürdünk soha nem szóltak még érte.
2019. jún. 23. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Semmi nem lesz, viszonozd.
2019. jún. 23. 20:19
 16/17 anonim válasza:
52%

#1 vagyok, ötletem sincs hogy miért lettem lepontozva, a kérdező írta, hogy "Ki van akadva hogy ennyi idősen egymás előtt meztelenkedtek??"

Ha a kérdező mondjuk 13-14 éves, talán megertenem anyukáját, de ha 16-17 akkor nem.

2019. jún. 23. 22:28
 17/17 anonim válasza:
100%

Ha ennyire zavar, és szeretnél felnőtteset játszani akkor költözz el az orálozós kis barátnőddel együtt.

Ha meg nem, akkor vedd tudomásul, hogy az ő lakása.

Lehet itt pattogni, meg okoskodni, játszani a nagyfiút, de akkor költözz el.

Ja, hogy ahhoz nem vagy elég felnőtt?

De itt előadni, mekkora pocsék anyád van, az megy. Tisztelhetnéd jobban, amíg ott van neked. Hidd el, nem akar rosszat.

2020. ápr. 2. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!