Van, akinek vonzó egy izmosabb lány?
Aki a linkben látható,az még elmegy(bár egy kis hasa lehetne,nem szeretem a teljesen laposat)
Egyébként ha már izmosabb,a viselkedése nagyban meghatározó.Ismertem egy elég izmos edzőnőt.Kicsit már túlzás volt nekem alapból,de úgy jó volt sutyiban nézegetni,szép körmök,hosszú szőke haj,tehát igyekezett nőies maradni.De amikor az egyik csajnak elkezdte lenézően ecsetelni,hogy milyen gyengék a fiúk akikkel talákozott,na az ilyenektől hánynom kell,akik versenyeznek a férfiakkal.
Én konkrétan csak az izmosabb lányokra mentem mindig. Nem tudom megmagyarázni, miért, de a vaskos, domború, erős combok és vádlik fétis szinten tetszenek egy lányon, ha ehhez természetes, nőies a formája. Azt nem szeretem, ha túl szálkás, sőt, nem árt, ha van rajta egy pici zsír is, hogy lágy vonalai legyenek, de alapvetően a tömegét izom alkossa, és legyen kerek feneke, aránylag karcsú dereka, azaz a klasszikus homokóra vagy amfóra alak.
Ez a lány kb. a szépségideálom alakra:
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!