Van, akinek vonzó egy izmosabb lány?
Ne privátban, deresúrnője: "Jó,mondjuk 20 év múlva meg elhagyod a nőt,mer lötyög."
Itt a fórum. És miért lötyögne?
# 3/ szigoróan tilos privátot idézni nyilvánosan.
remélem törölnek
#3-as.Miért lötyög?Mert edzés nélkül a kötőszövetei nem lesznek feszesek.Mivel nincs elég izom.Egyébként is.Mi a törékeny?
150 cm és 30 kiló?Őszintén kérdezem.
Amúgy meg ritka gyáva dolog egy privát üzenetet kiírni.Teljesen egyenlőtlenek vagyunk.Mert én nem tudom ki vagy.Mondjuk te se igazán tudod.
Én is izmos vagyok, es eddig mindhárom barátom imádta:)
Az izom nem eres kokszos alkatot jelent, hanem szép kisportolt testet... egyébként az izom adja a test formáját, csak mondom, például a nagy farizomét is, amièrt annyira odavan a pasik 99.9999999%-a...
#6-os által linkelt csaj sem jön be
én a nőiesen telt lányokat szeretem, nem az izmos nőietlen alkatot
persze elfogadom ha valakinek a fitness az élete, vagy akár a testépítés, vagy bármi sport, de számomra külsőre akkor sem vonzó az az alkat
régen küzdő sportoltam, ott szerencsére kevésbé voltak izom kolosszusok, inkább nőiesebbek voltak még azok is akik komolyabb szinten űzték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!