Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi miatt szoktatok rá a...

Mi miatt szoktatok rá a dohányzásra? Nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly szoktam rá mások által okozott stressz miatt.

De egyelőre csak akkor csinálom, ha elmegyek szórakozni valahova, ott segít feloldódni. Tehát messze nem vagyok láncdohányos. Szerintem nem is leszek, mert ahhoz túl drága a dohány, másrészt annyira nem alakult ki bennem a nikotin utáni vágy.

31/F

2019. jún. 22. 14:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2019. jún. 22. 15:19
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

16 évesen szoktam rá.Vagány és menő dolognak tűnt,a szüleim is bagóztak,meg az osztálytársaim is.Ráadásul tiltották az öregek,pedig ők is csinálták,szóval biztos jó dolog.(NEM.)

Megbánni?Áá,neeem,kifejezetten élvezem,hogy olyan a szám íze,mintha megettem volna egy hamutartót.A bűz a saját megkülönböztető jelzésem!Különben is,csak pár ezer forintot költök havonta a saját meggyilkolásomra.Mondjuk,az a szúrás a mellkasomban kezd nem tetszeni,de biztos nem a cigitől van...

Ha érdekel a téma,olvasd el Allen Carr Easyway(magyarul Könnyen-gyorsan)c. könyvét.Fent van a neten is,pdf-ben.Dohányosok is nyugodtan olvashatják,nem okoz instant leszokást.(Sajnos.)

2019. jún. 22. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:
29%
#10 pont hogy a rágyújtás vall gyenge jellemre: engedsz a dohányzó többsègnek, és kipróbálod, ahelyett hogy nemet mondanál nekik.
2019. jún. 22. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Sosem mások miatt gyújtottam rá. Pont, hogy nem engedtem az 'óva intésnek' örökké. És a dohányzók véleménye sem izgat. Az önrendelkezéshez való bátorság bárhonnan megnyilvánulhat.
2019. jún. 22. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiságból próbáltam ki. A kezdeti szédülések miatt szoktam rá. Nagyon megbántam, 14 év kellett hogy végleg abba tudjam hagyni.
2019. jún. 22. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!