Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Titeket zavar/zavarba...

Fiúk! Titeket zavar/zavarba hoz, ha egy lány, akivel párkapcsolatban élsz, vagy bejön neked, okosabb nálad?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nem arra gondolok, hogy jobbak a jegyei, hanem hogy konkrétan okosabb és inteligensebb.
2019. jún. 20. 17:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%

Remélem egyszer talizok ilyen emberrel. A neme lényegtelen.

Sok ember nem igazán tudja mi az okosság, vagy egyszerűen primitív véglény.

Ja és ha választani kéne, hogy a nőstény vagy a hím a felsőbbrendűbb, akkor van olyan értelem, ahol a nő, de ugye egyenrangúak. Az átlag férfi és átlag női iq, csak azért különbözik, mert nincs végtelen férfi és végtelen nő.., amúgy ugyanannyi lenne. Ha valaki tud iq-t mérni, sétáljon az utcán s láthatja.

Hogy válaszoljak, nagyon örülnék leki, hogy az okossága ilyen nagy erénye, de igazából lényegtelen.

2019. jún. 24. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Az eddig elert eredmenyeim alapjan intelligensnek tartom magamat (mentalisan es erzelmileg is) es orulnek, ha hozzam hasonloan intelligens vagy intelligensebb lenne a szobaban forgo lany/baratnom.

Nem csinalnek belole ugyet, az en egomat, buszkesegemet nem zavarja ha valamiben jobb nalam egy no, foleg ha szeretem.

2019. júl. 2. 14:43
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen nincs. Én vagyok a legintelligensebb ember a világon. Fizikai lehetetlenség, hogy efféle helyzetbe kerüljek.
2019. júl. 2. 15:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért elszomoritó hoy ennyire bekepzelt egoistak a ferfiak nagy resze,hogy marpedig naluk egy nő nehogymár jobb legyen valamiben. Szánalmas es tisztelet a kiveteleknek termeszetesen
2019. júl. 2. 16:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

6# valaszolotol idezve: mert szerintem nincs olyan lány, aki okosabb lenne nálam/úgy bármelyik férfinél általánosságban

Azért szerintem ezt te se gondoltad komolyan. Egy nő akinek Doktorral kezdődik a neve,szerinted nem okosabb mint Józsi a segédmunkás?

Ugy “szeretem” ezeket az általánosításokat. Azért mert fsszal a lábad között születtél még nem leszel minden nőnél inteligensebb. Ennél már csak azt szeretem jobban mikor a pali aki az ég világon semmit nem talált föl azzal jön,hogy a nők nem talaltak fel szinte semmit ergo Ő mint férfi okosabb a nőknél. Az,hogy speciel ő sem tudna feltalálni semmit az persze nem számít. Észre kéne már venni,hogy az egyéni tudás a lényeg és nem egymásnak uszítani folyton a nemeket. Nincs eleg haboru meg vita a vilagban mar igy is?

2019. júl. 2. 18:33
 26/27 Riki miller ***** válasza:
Én örülök ha a párom okos, kipótól is nagy segítséf, inkább az zavar ha egy lány tök idióta mellettem is nem tud viselkedni normálisan társaságba.
2019. júl. 13. 18:15
 27/27 anonim ***** válasza:
A kérdés alatti majdnem összes választól zavarba jöttem.. hogy lehettek már ennyire neandervölgyi szinten gyerekek? Leég a pofámról a bőr.
2019. júl. 23. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!