Fiúk! Titeket zavar/zavarba hoz, ha egy lány, akivel párkapcsolatban élsz, vagy bejön neked, okosabb nálad?
Remélem egyszer talizok ilyen emberrel. A neme lényegtelen.
Sok ember nem igazán tudja mi az okosság, vagy egyszerűen primitív véglény.
Ja és ha választani kéne, hogy a nőstény vagy a hím a felsőbbrendűbb, akkor van olyan értelem, ahol a nő, de ugye egyenrangúak. Az átlag férfi és átlag női iq, csak azért különbözik, mert nincs végtelen férfi és végtelen nő.., amúgy ugyanannyi lenne. Ha valaki tud iq-t mérni, sétáljon az utcán s láthatja.
Hogy válaszoljak, nagyon örülnék leki, hogy az okossága ilyen nagy erénye, de igazából lényegtelen.
Az eddig elert eredmenyeim alapjan intelligensnek tartom magamat (mentalisan es erzelmileg is) es orulnek, ha hozzam hasonloan intelligens vagy intelligensebb lenne a szobaban forgo lany/baratnom.
Nem csinalnek belole ugyet, az en egomat, buszkesegemet nem zavarja ha valamiben jobb nalam egy no, foleg ha szeretem.
6# valaszolotol idezve: mert szerintem nincs olyan lány, aki okosabb lenne nálam/úgy bármelyik férfinél általánosságban
Azért szerintem ezt te se gondoltad komolyan. Egy nő akinek Doktorral kezdődik a neve,szerinted nem okosabb mint Józsi a segédmunkás?
Ugy “szeretem” ezeket az általánosításokat. Azért mert fsszal a lábad között születtél még nem leszel minden nőnél inteligensebb. Ennél már csak azt szeretem jobban mikor a pali aki az ég világon semmit nem talált föl azzal jön,hogy a nők nem talaltak fel szinte semmit ergo Ő mint férfi okosabb a nőknél. Az,hogy speciel ő sem tudna feltalálni semmit az persze nem számít. Észre kéne már venni,hogy az egyéni tudás a lényeg és nem egymásnak uszítani folyton a nemeket. Nincs eleg haboru meg vita a vilagban mar igy is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!