Fiúk! Titeket zavar/zavarba hoz, ha egy lány, akivel párkapcsolatban élsz, vagy bejön neked, okosabb nálad?
Ez nagyon sokmindentől függ.
Érdeklődés, nyitottság a világ felé stb.
Én nagyon sok témában otthon vagyok, sokszínű a skála a szakmámban (környezetvédelem) meg alapjáraton érdeklődő típus vagyok, nagy a lexikális tudásom.
De van, amiben a párom jár élen, ő máshoz ért de kicsit lustább is így sokminden elkerüli a figyelmét.
Ő büszke rám és okosnak tart, ami nekem nagyon jól esik.
Egyáltalán nem zavarja, inkább szexinek tartja.
Az okos az új szexi 😄 De amúgy tényleg.
20/L (és mielőtt még mondaná valaki nem, nem vagyok egoista)
Ez a szituáció előfordulhat.
Alapból szerintem meglehetősen valószinűtlen, mivel egy igazán tartós kapcsolatban a lánynak fel kell tudnia néznie a férfire, é fordítva is. Na ha kiderül egy ilyen különbség, akkor a fiúnak rengeteg más igen vonzó tulajdonságának kell lennie, hogy nem menjen szét a kapcsolat.
Ja és a legfontosabb: hülyeség, hogy a férfiak utálják az okos lányokat. A férfiak az OKOSKODÓ lányokat utálják. Szóval egy igazán okos lány, ha benne akar maradni egy kapcsolatban akármi miatt, elhiteti a férfival, hogy ő az okosabb.
És mivel minden férfi alapból iszonyatos hiú, egy ilyet simn bevesz. Ez a legnagyobb gyengesége a férfiaknak, hízelgéssel, szép szavakkal mindegyiket le lehet venni a lábáról...
Én nem vagyok férfi de az én páromat pl zavarja XD. Ezért mindenbe amibe csak tud, versenyzik velem. Nem sok bírja ha a párjuk okosabb mert mivel férfi utánna csorbúl a büszkesége ha valamibe gyengébb. Mint a gyerekeknél.Én bírnám ha barátom okosabb lenne . Legaláb végre nem nekem kéne mindent megoldani helyette mert jelenleg úgy néz ki a kapcsolatunk,hogy örökbe fogadtam egy felnőtt gyereket.
De komolyra véve foglalkoztam pszichológiával,és a legtöbb férfinél ugyanez lett az eredmény,hogyja okosabb nálluk a nő automatikusan versenybe kelnek vele, vagy pedig inkáb nem ismerik el, és ezért nem kezdenek okosabbal.
Kérdező: te egyszerűen ostoba vagy, vagy pedig max 6.-os.
Most pontozz le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!