Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Titeket zavar/zavarba...

Fiúk! Titeket zavar/zavarba hoz, ha egy lány, akivel párkapcsolatban élsz, vagy bejön neked, okosabb nálad?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nem arra gondolok, hogy jobbak a jegyei, hanem hogy konkrétan okosabb és inteligensebb.
2019. jún. 20. 17:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
#10 Ne a rossz hír hozóját hibáztasd, hanem azt, aki így teremtett meg minket.
2019. jún. 20. 21:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sokmindentől függ.

Érdeklődés, nyitottság a világ felé stb.

Én nagyon sok témában otthon vagyok, sokszínű a skála a szakmámban (környezetvédelem) meg alapjáraton érdeklődő típus vagyok, nagy a lexikális tudásom.

De van, amiben a párom jár élen, ő máshoz ért de kicsit lustább is így sokminden elkerüli a figyelmét.

Ő büszke rám és okosnak tart, ami nekem nagyon jól esik.

Egyáltalán nem zavarja, inkább szexinek tartja.

Az okos az új szexi 😄 De amúgy tényleg.

20/L (és mielőtt még mondaná valaki nem, nem vagyok egoista)

2019. jún. 20. 21:33
 13/27 A kérdező kommentje:
11.nem a "megteremtot" hibáztatom, ,,aki ilyenné tett minket", hanem azt a férfit, aki elsobbrendűnek képzeli magát azért,mert hímnemű.
2019. jún. 20. 21:48
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem hibáztathatod, de a valóság ettől nem fog meghajlani.
2019. jún. 20. 21:55
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szituáció előfordulhat.

Alapból szerintem meglehetősen valószinűtlen, mivel egy igazán tartós kapcsolatban a lánynak fel kell tudnia néznie a férfire, é fordítva is. Na ha kiderül egy ilyen különbség, akkor a fiúnak rengeteg más igen vonzó tulajdonságának kell lennie, hogy nem menjen szét a kapcsolat.

Ja és a legfontosabb: hülyeség, hogy a férfiak utálják az okos lányokat. A férfiak az OKOSKODÓ lányokat utálják. Szóval egy igazán okos lány, ha benne akar maradni egy kapcsolatban akármi miatt, elhiteti a férfival, hogy ő az okosabb.

És mivel minden férfi alapból iszonyatos hiú, egy ilyet simn bevesz. Ez a legnagyobb gyengesége a férfiaknak, hízelgéssel, szép szavakkal mindegyiket le lehet venni a lábáról...

2019. jún. 20. 23:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok olyan típus, aki a legokosabbnak képzeli magát. Tudom, hol a helyem a koordináta rendszerben...
2019. jún. 21. 11:26
 17/27 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok férfi de az én páromat pl zavarja XD. Ezért mindenbe amibe csak tud, versenyzik velem. Nem sok bírja ha a párjuk okosabb mert mivel férfi utánna csorbúl a büszkesége ha valamibe gyengébb. Mint a gyerekeknél.Én bírnám ha barátom okosabb lenne . Legaláb végre nem nekem kéne mindent megoldani helyette mert jelenleg úgy néz ki a kapcsolatunk,hogy örökbe fogadtam egy felnőtt gyereket.

De komolyra véve foglalkoztam pszichológiával,és a legtöbb férfinél ugyanez lett az eredmény,hogyja okosabb nálluk a nő automatikusan versenybe kelnek vele, vagy pedig inkáb nem ismerik el, és ezért nem kezdenek okosabbal.

2019. jún. 21. 17:36
 18/27 anonim ***** válasza:

Kérdező: te egyszerűen ostoba vagy, vagy pedig max 6.-os.

Most pontozz le...

2019. jún. 21. 17:47
 19/27 A kérdező kommentje:
Miért gondolod így?
2019. jún. 21. 19:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és egyértelműen okosabb vagyok a barátomnál (én 19 ő 20). Egyetemen ugyanarra a szakra járunk, és én azért sokkal de sokkal jobban teljesítek. És segítek neki, tanulok vele, az eredményeinek a 3/4-ét ha nem nagyobb részét nekem köszönheti... Ééés hát valahol biztos zavarja, de megtaláljuk az olyan dolgokat, amiben ő az okosabb, például a hétköznapi életben sokkal talpraesettebb, mint én. Így azt hiszem el tudja fogadni, hogy én könnyebben, gyorsabban tanulok, hamarabb átlátom az összefüggéseket, neki pedig több időre van szüksége. Nem szokott emiatt problémázni
2019. jún. 22. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!