Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a titka annak az embernek...

Mi a titka annak az embernek aki kevéssel is beéri?

Figyelt kérdés

Szóval adott ez az illető, nem fiatalról van szó. Anyagilag épp hogy csak vegetál, még sem vágyik többre, nem frusztrált, boldog úgy ahogy van. Amije van abból próbál meglenni.

Én meg tök más vagyok, betegesen vágyódik rá, hogy magas anyagi színvonalon élhessek. Ez az álmom.

Ha látok egy jó autót, ami persze méregdrága és talán az életbe sem lesz olyanom, azon jár az eszem hogy annyira szeretnék én egy olyan autót. Emiatt mindig frusztrált, szomorú, depressziós vagyok, hogy képtelen vagyok olyan anyagi színvonalon élni amin szeretnék. Az olyan embereknek mi a titka akik egyszerűen nem rágódnak ilyeneken?

2019. jún. 19. 11:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

@13:06

Ez a Justin Bieberes példa csak a te magánvéleményed. Van kismillió ezer ember aki rajong érte, meg felnéz rá vagy éppen irigyeli az életét. Mindenkinek nem lehet megfelelni és nem is akarok én se. Ha úgy tetszik, akkor a saját elvárásaimnak akarok megfelelni.

2019. jún. 19. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tudatában van arra vonatkozóan, hogy ő mire képes, így nem akar/tud ezen változtatni, így elfogadja a helyzetet.
2019. jún. 19. 15:41
 13/17 A kérdező kommentje:

@15:41

Nem erről van szó, abszolút nem buta emberről beszélünk.

2019. jún. 19. 20:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet álmodozni,meg legyenek célok mert az viszi előre az embert.A gazdagoknak is vannak gondjaik,ne irigyeld őket.1-2-ről ha megtudnád hogy milyen szar az élete (a kirakat más) lehet maranál inkább önmagad!
2019. jún. 19. 23:36
 15/17 A kérdező kommentje:

@23:36

Persze persze, olyan nagyon gazdagnak nem lennék a helyébe, aki mondjuk beteg és hónapjai vannak hátra, de ez megint csak sarkítás...

2019. jún. 20. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy mindenkinek van olyan dolog az életében ami miatt nem cserélnél vele és azt mondanád hogy nem is olyan szar így neked. A gazdagságot is meg lehet szokni/unni mint minden dolgot ami alap.
2019. jún. 20. 14:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem sosem érdekelt hogy más milyen gazdag. Látok mondjuk egy szép autót,oké szép de ennyi. Nyomasztana hogy mennyire vigyázni kell rá. Nekem még a telóra vigyázás is sok.
2019. jún. 20. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!