Mi a titka annak az embernek aki kevéssel is beéri?
Szóval adott ez az illető, nem fiatalról van szó. Anyagilag épp hogy csak vegetál, még sem vágyik többre, nem frusztrált, boldog úgy ahogy van. Amije van abból próbál meglenni.
Én meg tök más vagyok, betegesen vágyódik rá, hogy magas anyagi színvonalon élhessek. Ez az álmom.
Ha látok egy jó autót, ami persze méregdrága és talán az életbe sem lesz olyanom, azon jár az eszem hogy annyira szeretnék én egy olyan autót. Emiatt mindig frusztrált, szomorú, depressziós vagyok, hogy képtelen vagyok olyan anyagi színvonalon élni amin szeretnék. Az olyan embereknek mi a titka akik egyszerűen nem rágódnak ilyeneken?
@13:06
Ez a Justin Bieberes példa csak a te magánvéleményed. Van kismillió ezer ember aki rajong érte, meg felnéz rá vagy éppen irigyeli az életét. Mindenkinek nem lehet megfelelni és nem is akarok én se. Ha úgy tetszik, akkor a saját elvárásaimnak akarok megfelelni.
@15:41
Nem erről van szó, abszolút nem buta emberről beszélünk.
@23:36
Persze persze, olyan nagyon gazdagnak nem lennék a helyébe, aki mondjuk beteg és hónapjai vannak hátra, de ez megint csak sarkítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!