Ha valaki kiposztolja valahova, hogy a legjobb apuka a világon akkor az elvileg ezzel azt is mondja, hogy mindenki más apja szarabb mint az övé?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez ilyen kötekedés jellegű. De igazából ez ezt is jelenti ha másik oldalról nézzük.2019. jún. 19. 10:32
11/15 anonim válasza:
Hu de sok idod van agyalni a semmin! Amugy en nem hasznalok ilyen feluleteket es nem is reklamozom h en volnek a legjobb anyuka, de azt batran kijelentem barhol barmikor, hogy az en kislanyom a leggyonyorubb a vilagon, mert nem lovagolnak a kijelentesen igy, mint te... aki meg megis, az ae erdekel.
12/15 anonim válasza:
ugyan már, mindenki a maga lovát dicséri...
13/15 anonim válasza:
Akkor, ha te így érzed sose írd ki, vagy mond, ennyi.
Más mit tesz meg ne érdekeljen!
Én is mondtam, hogy az én lányom a legszebb a világon, mondjuk ez igaz is, szóval..☝️☝️☝️ 😂😂😂
Engedd el....
14/15 anonim válasza:
Legjobb apa, legszebb gyerek...
Ezek relatív foglamka, illetvel még ott van a hozzátartozói lfogultság is.
Szóval ha te a világ legjobb apjának tartod az apukádat, és ezt világgá is kürtölöd, az csupán csak azt jelenti, hogy nagyon szereted, és szeretnéd, hogy ezt mindenki tudná.
Nyiván másnak meg más a világ legjobb apja.
15/15 anonim válasza:
Senki sem hiszi a el, hiába posztol ilyet, ezért sem perelték be a többi 1000 szetencsétlent, aki világ legjobbjának hitte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!