Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki segitene?

Valaki segitene?

Figyelt kérdés

Szoval a legjobb baratnomrol van szo

Mar 11 eve ismerem de mindig csak havonta kethavonta talalkozunk

A kapcsolantunk mindig is jo volt de par eve legjobb baratnom azonban attol felek depresszios

Ugyanis mostanaban rajtam kivul mindenkivel zarkozotr meg az anyjaval is (szulei elvaltak apjat evente latja)

Meselt nekem arrolhogy az anyja kiskoraban verte ot meg a testveret, de mostmar az anyja nem mer neki beszolni se pedig mindig probalkozott mert az anyja egy beteg allat

Szoval a mostani helyzet az, h baratnom a felnottekkel tiszteletlen a csaladjan belul foleg a szuleivel, mindenkivel zarkozott van par baratja a sulibanmeg en de ennyi

Es az en szuleim fele mostanaban egyaltalan nem nyit hiaba erolkodnek,nem hiszi el nekem hogy ok az anyjaval ellentetben jot akarnak neki

Egyre tobbet van egyedul otthon szinte ki sem mozdul ha rajta mulik

A tesvere is gazos eset

Mar negy iskolaja volt de egyre csak rosszabak a tanulmanyi eredmenyei es o szinten teljesen zarkozott de o meg az anyjanak se szol vissza ha az a nember bantja

Szoval

Mit tudnek en tenni?

2017. jan. 3. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy és mennyi a barátnőd?
2017. jan. 3. 20:34
 2/4 A kérdező kommentje:

En 15 o 16 mindjart 17 lesz

Tesoja 14

2017. jan. 3. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Valaki segitene
2017. jan. 6. 18:04
 4/4 Zola18 ***** válasza:
Egyszerűen beszélj vele. Mit egy barát. Vezesd fel neki hogy aggódsz érte és hogy aggaszt téged a viselkedése.
2017. jan. 11. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!