Az utóbbi pár hétben az életem a feje tetejére állt, segítene valaki?
Figyelt kérdés
21 éves egyetemista vagyok. Elsőéves, nagyon egyedül vagyok, sajnos nincs túl sok pénzem minden nap bulizni, ezért kicsit kimaradok a dolgokból, nem igazán barátkoztam össze a szaktársaimmal. Barátnőm van, viszont nagyon nem állnak jól a dolgok, nem működik, félek hogy elveszítem. A szomorúság és magány miatt nagyon nehezen megy a tanulás, nem tudok koncentrálni, az első pár zh-m karó lett, pedig tanultam, és próbálkoztam. Nagyon csalódott vagyok, alig maradt erőm, motivációm, hitem. Napok óta alig alszok, enni sem tudok. Max napi egy szendvicset. Érzem hogy fizikailag is le vagyok gyengülve. Minden nap hányok a gyomor idegtől. Eddig se volt rózsás az életem, a gyerekkorom, a középiskola. Azt hittem az egyetemen boldog lehetek, új életet kezdhetek, de nem. Rémesen vagyok, elvagyok veszve, és mostanában nagyon sűrűn törnek rám öngyilkossági gondolatok. Valaki segítsen, mit tegyek?2016. okt. 25. 21:14
1/3 anonim válasza:
Öngyilkossági gondolatok? Ezt azonnal felejtsd el! Azért mert nem alakul jól az életed, még nem kell véget vetni neki. Fiatal vagy, lesz sokkal-sokkal jobb. A barátnőddel beszéld meg a dolgokat. Ha nem működik szakítsatok szerintem, hosszú távú ez úgysem lesz, ha nem értetek egyet. Ha esetleg odáig jutnátok, hogy tényleg szétmentek(remélem nem) ne legyél szomorú, jön másik. Írtad hogy nagyon egyedül vagy. Barátkozz, azt úgyis bárhol lehet. Az sem jó ha a magánéleted a tanulás rovására megy. Most úgyis jön pár szabad nap az őszi szünet miatt(nem tudom hogy nektek is van e) szedd össze magad, beszéld meg magaddal hogy mit szeretnél. Hogy megéri-e neked a sok rossz jegy a szomorkodás miatt? Egyetemista vagy, sokra mehetsz, ha sokat tanulsz és jól el tudsz helyezkedni, és jön majd a fényes élet(ezért sem érné meg a rossz gondolataid megvalósítása), csak várd ki, addig is sokat könnyíthetsz a helyzeteden a barátokkal. Ha van valami kérdésed vagy bármi, nyugodtan írhatsz.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Megkérdezhetem, hogy melyik városban tanulsz? Illetve milyen szakon vagy?
Köszönöm, ha válaszolsz!
3/3 anonim válasza:
Szedd össze magad, az a bajod jó dolgodban azt se tudod mit csinálj. Nincs pénzed minden nap elmenni bulizni? Képzeld, rengetegen éheznek. Jaj, a barátnőd lehet otthagy? Képzeld, ezrek válnak el, veszítik el a gyereküket családjukat lakásukat.
Menj el sportolni ha nem tudsz mit kezdeni unalmadban. A kondid is jobb lesz és időd se lesz hülyeségeken keseregni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!