Ha valaki kiposztolja valahova, hogy a legjobb apuka a világon akkor az elvileg ezzel azt is mondja, hogy mindenki más apja szarabb mint az övé?
Hülyeség ebbe belemenni,komolyan meg nem is kellene venni.
Ez olyan,mint mikor azt mondodhogy a te gyereked a legszebb a világon, így van ,mindenkinek a sajátja jelenti a világot és igen, mások fölé emeli,így van ez az apával, világ legjobb férjével,feleségével,anyjával. Természetes kijelentés!
Igen értem én ezt. Csak szerintem nem mindegy mikor és kinek mondod. Pl. nekem van egy gyerekem meg a haveromnak is van egy gyereke és mondom neki, hogy az én gyerekem a legszebb a világon. Hát na...
Szerintem kicsit ez vonatkozik a közösségi médiára is. Mindenki arcába belenyomod, hogy a tiéd a legszebb vagy legjobb. Hát megint csak na...
Azt hiszem abban egyet érthetünk, hogy ha a barátomnak mondanám akinek gyereke van, hogy az én gyerekem a legszebb a világon akkor az azért kínos lenne.
Miben másabb ez ha kiposztolom egy közösségi oldalra?
Az enyém a világ legjobb apukája = Jó apukám van, és nagyon szeretem.
Többnyire meg szokták érteni, de most már te is tudod, mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!