Ez azt jelenti, hogy nem is a külsőmmel van baj? Ő hogyan csinálta?
Figyelt kérdés
Olvastam egy blogot,amiben egy ember egy pszichopata ismerőséről beszélt. Egyáltalán nem volt vonzó,dagadt,koszos,lyukas ruhákba járkál,kitalál történeteket,hazudozik,csalások miatt eljárás indult ellene,börtönben van jelenleg. Rengeteg alkalmi kapcsolatai voltak,gyönyörű csajokkal. Annyira manipulálta őket,hogy simán lefeküdtek vele. Párkapcsolata soha nem volt. Viszont ha ez igaz,akkor nem is a külső számít? Hiszen nekem egy se jön össze.2019. jún. 17. 09:38
1/3 anonim válasza:
Elsősorban a belső számít. Nem a külsőnek és a számoknak (kor, magasság, súly) kéne, de manapság sajnos ez az első.
2/3 anonim válasza:
Kisugárzás. Személyesen ismerek hasonlót. Elhízott kopaszodó 40ea de olyan szinten árad belőle valami vonzó hogy bevallóm 25 éves létemre még engem is megszédített kicsit...egyébként a pszichopatakra jellemzo h pontosan tudjak mit akar hallani a másik,hogy kell bánni az emberekkel,úgyhogy a legtobbjuk elsore kifejezetten vonzó benyomast is tud kelteni
25/n
3/3 anonim válasza:
Érdekes sztori. Ismertem hapsit, aki külsőre (rendkívül) nem volt előnyös, belsőre ugyan okos volt, de ezt arra használta, hogy mindent és mindenkit magabiztosan ócsároljon (nem meglepő módon főleg külső alapján), buktak rá a lányok, imádták (normális, tanult, többdiplomás lányok) közben pedig alpárian beszélt a testiségről is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!