Ti féltek a villámlástól?
Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 23:27
11/17 anonim válasza:
Inkább örülök mintsem félek, nincs olyan szerencsém hogy belém csap és megoldódik minden....
13/17 anonim válasza:
Én imádom ha villámlik és dörög az ég.
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos még most is ugyanolyan vihar van. Szakadó eső, dörgés,villámlás. Még semmit nem aludtam (a meleg miatt, nem tudom nyitvah agyni az ablakot úgy esik az eső) és reggel meg kelni kell...
2019. jún. 17. 01:42
15/17 anonim válasza:
Kisgyerekként folyton azt láttam hogy anya is nagymama is már már betegesen fél a vihartól. Csukjak be mindent, ne álljak ablakba, kapcsoljak le minden elektromosan, ne nyissam ki a csapot, plusz rémtörténetek.... Meg lett a hatása, felnőtt férfiként is félek a villámoktól, főleg attól hogy belecsap a házba és leég mindenünk.
16/17 A kérdező kommentje:
#15: Ismerős :(
2019. jún. 17. 08:57
17/17 anonim válasza:
Nem; az egyetlen ilyen dolog ami még szokott ijrszteni az az amikor az égdörgés olyan hangos, hogy beindulnak tőle az autóriasztók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!