Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok ti féltek a villámlástól?

Lányok ti féltek a villámlástól?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek mindig nehezen alszok el kíváncsi vagyok, hogy hány ilyen lány van mint én! ( de amúgy nagy dumás vagyok de gyengeségem a dörgés,villámlás ) =$
2010. máj. 6. 21:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
én is félek.. pedig nem vagyok félős. de am én csak attól félek hogy belénk csap xD
2010. máj. 6. 21:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én félek nagyon, bár a dörgéstől nagyon:(
2010. máj. 6. 21:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
*is:D
 4/20 A kérdező kommentje:
Hát én is! Múltkor be is vágott kicsapta a rutert akkorát durrant és 1 méterre álltam a rutertől! Azóta nagyon félek ablakba így elnézelődök de áhh megint itt villámlik meg dörög parázok!Ilyenkor jó lenne valakivel összebújni, hogy ne féljek!:D
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Szerintem tök fura dolog és tök jó :D
2010. máj. 6. 21:16
 6/20 A kérdező kommentje:
Háát azért nem jó..nálunk egyszer volt olyan, hogy kiment egy öreg bácsi beakarta hozni a kapát aztán fél úton belevágott a villám nem volt szép látvány! Nem kamu itt volt két utcával lejjebb! Azért is félek minden rossz élményem mindig dörgéskor,villámláskor van!:S
2010. máj. 6. 21:17
 7/20 anonim ***** válasza:
én is nagyon félek most hajnalba volt nagy vihar feliskeltem azonnal a hatalmas dörgésre és rádásul a sötétbe is félek szal bebujtam a takaro alá és ott rettegtemXDXD és 17 éves vok naXD
2010. máj. 6. 21:22
 8/20 anonim ***** válasza:

Annyira nem félek tőle de nem szeretem . :S

A dörgés még mindig jobb mint a villámlás.

De azért amit írtál a bácsiról az durva .

2010. máj. 6. 21:23
 9/20 anonim ***** válasza:

Én nem félek töle, a vihartól beizgulok mindig :))

15/L

2010. máj. 6. 21:24
 10/20 anonim ***** válasza:

Egyszer vizitúráról jöttünk hazazafelé, ráfordultunk a Dunára, és még pár órát kellett volna evezni, hogy eljussunk a csónakházig, de akkor elkezdett ömleni az eső. Én felvettem az összes ruhámat, persze esőkabát nem volt, a haverom meg akivel egy csónakban voltunk levetkőzött félmeztelenre. Mindenhogy rossz volt mindenkinek, mert egyre nagyobb égszakadás földindulás volt, a villámok meg ott cikáztak a víz mellett, és azon paráztam, hogy velecsap a villám a vízbe és mind meghalunk.

Én egyből kikötöttem volna, de a többiek meg nem akartak megállni, mert időre kellett visszavinni a csónakokat.

Végülis túléltük, de ez volt az egyik legrosszabb élményem :)

A villámoktól mindig félek :)

2010. máj. 6. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!