Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok ti féltek a villámlástól?

Lányok ti féltek a villámlástól?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek mindig nehezen alszok el kíváncsi vagyok, hogy hány ilyen lány van mint én! ( de amúgy nagy dumás vagyok de gyengeségem a dörgés,villámlás ) =$
2010. máj. 6. 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem, pedig félős vagyok:)
2010. máj. 6. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Aranyosak vagytok :D 18/F
2010. máj. 6. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Én nem. Szeretem az esőt és a villámlást. ^^ =)
2010. máj. 6. 23:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Hát azért durva dolgok vannak itt is!Például 1 vagy 2 éve a kastélyhoz vágott bele a villám egy öreg fába tönkre tette a játszóteret!De azóta már megcsinálták!

Uhh én tuti, hogy ki szálltam volna a csónakból!Örülök, hogy semmi bajod nem lett!:)

Amúgy én is 17 vagyok!=D

Eddig sosem féltem csak ez a 3 év alatt ami itt a közelben történt hát azóta félek!Hál istennek nem keltem fel hajnalba a viharra mert, fáradt voltam!:)

2010. máj. 7. 05:30
 15/20 anonim ***** válasza:
én imádom :P
2010. máj. 7. 09:07
 16/20 anonim ***** válasza:

én azóta nagyon szeretem a viharokat, mióta nagyon meg ijesztett egy dörgés.. ültem háttal a bejárati ajtónak, csattant egy hatalmasat(nem számítottam rá), befutottam szobámba.. ez volt 12 éves koromba.. azóta mindig várom hogy vihar legyen. :) már azon is elgondolkoztam hogy kiköltözök Amerikába, vagy akárhova ahol nagyon sok a villámlás, és viharvadásznak beállni:)

17f

I (L) storm:D

[link]

2010. máj. 7. 13:36
 17/20 anonim ***** válasza:
amúgy bocs hogy belekonktárkodtam egy női témába :) előző voltam
2010. máj. 7. 13:37
 18/20 A kérdező kommentje:

Semmi gond!:)

Volt előtted még egy!:D

Háát én azért ha nem félnék akkor se mennék vihar közelbe áhh semmi képp!:)

2010. máj. 7. 18:16
 19/20 anonim ***** válasza:
NEm a vihartól félek, hanem hogy kárt tesz valamiben.
2010. máj. 7. 18:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Valamiben is kárt tehet de valakiben is!Én ezért félek mert, bármikor bárhova belevághat a villám!
2010. máj. 9. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!