Lányok ti féltek a villámlástól?
Hát azért durva dolgok vannak itt is!Például 1 vagy 2 éve a kastélyhoz vágott bele a villám egy öreg fába tönkre tette a játszóteret!De azóta már megcsinálták!
Uhh én tuti, hogy ki szálltam volna a csónakból!Örülök, hogy semmi bajod nem lett!:)
Amúgy én is 17 vagyok!=D
Eddig sosem féltem csak ez a 3 év alatt ami itt a közelben történt hát azóta félek!Hál istennek nem keltem fel hajnalba a viharra mert, fáradt voltam!:)
én azóta nagyon szeretem a viharokat, mióta nagyon meg ijesztett egy dörgés.. ültem háttal a bejárati ajtónak, csattant egy hatalmasat(nem számítottam rá), befutottam szobámba.. ez volt 12 éves koromba.. azóta mindig várom hogy vihar legyen. :) már azon is elgondolkoztam hogy kiköltözök Amerikába, vagy akárhova ahol nagyon sok a villámlás, és viharvadásznak beállni:)
17f
I (L) storm:D
Semmi gond!:)
Volt előtted még egy!:D
Háát én azért ha nem félnék akkor se mennék vihar közelbe áhh semmi képp!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!