Miért van ekkora eltérés a Gyakori (vagy az internet) és a valóság között?
Az orvosok (és a saját szemem) szerint az ország harmada alkoholista, a Gyakori szerint alig iszik egy-két ember.
Az orvosok (és a saját szemem) szerint a lakosság 70% nagyon elhízott, a Gyakori szerint mindenki éjjel-nappal sportol, túrázik.
Nem lehet filmet leadni szinkron nélkül (néhány próbálkozás csúnyán visszaütött), a Gyakori szerint mindenki Anyanyelvi szinten beszél Több nyelvet.
Felmérések szerint átlagosan 5 órát nézünk tévét, a Gyakori szerint ez 0 perc.
Olvasáskutatók szerint a lakosság 4-5%-a olvas könyveket (ebbe azok is benne vannak, akik évi egy darab könyvet a kezükbe vesznek, de még azt sem olvassák végig), a Gyakori szerint mindenki csak a könyveket bújja, képzi magát.
Társadalomkutatók szerint az emberek alig beszélgetnek otthon, a gyerekre napi 6-7 perc jut, a Gyakori szerint ez 4-5 óra, és csak a gyereknek szentelik életüket.
Nem is írok többet, de mire jó ez az önbecsapás, önfényezés?
Egyébként az sem értem, hogy miért tekintjük axiómának azt, hogy biztos mindenki lopott már legalább egyszer boltból, csak fél bevallani.
Én speciel egyszer loptam egy kiflit, bevallom őszintén, de simán elhiszem, hogy rengeteg ember van, aki sosem lopott még semmit boltból.
4- es hahahaha : mindenki sulyos beteg🙂
Nagyon jo!😄
Mindenki kokemenyen sportol,az is,aki sulyos beteg! Hahahaha
En ezeket irtam magamrol tegnap ota,amik biztos nem mindenkinek tetszenek:roma a baratom,kint van a wc- m a folyoso vegen,hajamat csak felevente festem be,igy tiszta osz,lenott,rossz ertelemben tisztasagmanias vagyok,
... de nagyon sok tarsadalmilag elvárt ,dicserendo,vagy hogy mondjam dolgot is irtam😄
Tegnap ota itt elem az eletem,mert beteg vagyok!
Tokjo ez a gyakori kerdesek!
Miért az orvosi más a betegek aránya, mint a sportversenyeken?
Ez az oldal arról szól, ha problémád van és tálalni akarod, itt megteheted. Így a fenti hasonlat nagyon is jellemzi a kérdést.
Az alkoholizmusról itt is jócskán van szó és Mojjo neve ha ismerős, akkor tudod, miről van valójában szó. Ha csak felületesen olvasod az alkesz topikot, az nem az oldal felhasználóit jellemzi.
Az orvosok szerint másod fokon kórosan el vagyok hízva. A valóság, hogy 19% alatti testzsírral vagyok olyan kategóriába sorolva, mint az, aki 55%os zsírt hord magán. Ez a BMI használhatatlanságát jelzi. De emellett sok az elhízott. Az állam mégis megvonja a köznép sportolási lehetőségeit, de 100% adómentes támogatottságot élvez a sport belépő. Tehát amíg én kondiba járok 1200/alkalom, 2800 forint jutna ugyan abból a pénzből sport eseményre tehát hova fogom költeni a csóró kis vagyonomat? Biztos nem foci meccsre, de sportra sem, mert nem telik rá.
A gyakorin a legtöbb a szex és a politika topikit bujja. A könyv topikban valószínű a könyvekről lesz szó. Egyfajta szűrő, amit képvisel a kérdés kategória. A 10%a a felnőtt lakosságnak nem is tud írni/olvasni. Nyilvan ők nem gyakorin lógnak.
Filmes topikban tettél már fel kérdést, hogy mennyi sorozatot, filmet, tvt néz egy átlag gyakoris, ami abban a topikban aktív?
Biztos, hogy én nem nézek tv-t. Nincs az a Pénz!! De sorozatok és filmek nem ott vannak csak. És a YouTube-on kevesebb a reklám, mint. Tv-ben. Minek nézzek tv-t?? Nem érdekel sem a reklám, sem a propaganda. Minden megvan gyűlölet (politika) és átverés (reklám) nélkül a neten.
STB nagyon ki van sarkítva a kérdés. Sok része még úgy sem igaz, ahogy te állítod, de ráadásul zárt közösség neten tematikus topikokkal nem a valóság. Ezt fel kéne fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!