Miböl adódik hogy ahány helyen mérem az internet sebességét annyi eredményt kapok? És van hogy az egyiken mindig gyengébb mig a a másikon mindig erösebb. Mitöl az eltérés?
Sebességteszt a T-Home hálózatán belül:
Sebességteszt a T-Home hálózatán kívül:
Ezutóbbin a lakóhelyedhez közeli szervert válassz.
A mérés idejére kapcsolj ki minden szoftvert, ami az internetet használhatja (torrentkliens, stb.), kizárólag a böngésző fusson. Illetve kapcsold ki a tűzfaladat, vírusirtódat, mert ezek befolyásolhatják, torzíthatják az eredményt.
Egyébként a gyakorlati használat során is ingadozik a sávszélességed, vagy csak a mérőkék eredményei nem stimmelnek? Mert ha mondjuk torrentezés közben stabilan eléred az előfizetői csomagod maximum sebességét, akkor hagyd a p*csába a sebességmérős oldalakat, nem érdemes vele foglalkozni.
Gondolom olyan csomagban vagy, ahol a garantált letöltési sebesség 1 Mb/s, a maximum pedig 10.
G.
igen abban vagyok, de ez nem indokolja hogy a minimumot adják. ráadásul azt mondja a faszi, hogy a gépem van a halálán,és ez miatt elkért 3600 ft kiszállást
Most tudnak rendesen nyomni. állandó 10 körül van pedig semmit nem csináltam a géppel, csak kicsengettem a 3600 at
szerintem megkajáltatott a fickó látta hogy kevésés bement azt rárakott még egy ki kakaót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!